tisdag 11 september 2012

Min fantastiska bloggstatistik

Det bästa jag vet ungefär är att kolla vad folk har sökt på när de råkat hamna på min blogg. Dagens favoriter är lätt "katten har bajs i rumpan", "kvidevitt" och självklart, "Niklas lord".

7 kommentarer:

 1. men alltså hur kan du se det där? är det vad folk har googlat på eller vad de har sökt på inne på din blogg? hur tydligt kan du se sökorden? hur länge sparas det osv? panik, jag älskar ju att snoka runt och googlar allt och alla utan att egentligen vilja hitta något speciellt. snokade just i min nya snubbes exs blogg. sjukt pinsamt om hon hittar det? är ju motsatsen till kontrollerande och svartsjuk liksom..och han och jag är ju inte ens seriösa ännu. stalkervarning på mig :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att kolla på sin bloggstatistik på blogspot. Men alltså hur ska personen i fråga kunna veta att just du googlat på det, det känns inte som att det kan vara så stor risk? :)

   Radera
 2. Är det någon som har kalaskort fitthår i sitt håriga underliv? Låter festligt.

  Mvh Niclas lord.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håriga underliv verkar vara stort på min blogg, om man kollar statistiken för hela månaden är det många som har googlat på "blondinbellas fitta". Intressant.

   Radera
 3. Ulrika Reinholdsson11 september 2012 22:43

  Roligast på länge, nästan så jag vill ha en blogg bara för detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur! Det är ett av de större nöjena med att ha blogg.

   Radera
 4. Sånt där är skitkul, förut brukade jag sitta och översätta min engelska site till svenska med google translate också XD Synd bara att det har blivit bättre nu, svengelskan var underbar för några år sen.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!