onsdag 17 oktober 2012

Utomlands

Imorgon förstår ni, då åker jag till London! Jag har aldrig varit där, min familj är inte riktigt utomlandsresarfamilj, så det ska bli spännande! Har ni några London-tips så dela för all del med er, det finns nog wifi där också så jag kan läsa. Puss och kram så länge!

6 kommentarer:

 1. Försök att prata på låtsasspråket de använder där, som de kallar för ”English" – E:et uttalas typ som ett "i". Det är sant! Nu har jag ju inte varit där själv, så jag är inte helt säker, men jag tror att seden är att man inte ska kniva folk hit och dit på måfå. Åh, och försök att komma ihåg att bära kläder! *tips tips*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amen guuu! Det är inte lätt att komma till storstan när man är lantis, e uttalas som eej vem kunde ana? Tack för dina tips, nu är jag säker på att resan kommer gå himla mycket smidigare!

   Radera
 2. Om du är där på en söndag, rekommenderar jag stark spitalfields market (i närheten av liverpool station om jag kommer ihåg rätt) Har gammalt och mkt nytt av små egenföretag. I närheten runt höret finns mkt vintageshoppning och mkt roligt folk att titta på :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åååh, tyvärr åker vi hem redan på lördagen, annars lät ju det där helt fantastiskt kul. Synd!

   Radera
 3. Jag vill rekommendera flera museer, för de är gratis och häftiga. Kensington museums har Naturhistoriska som är häftigt, men även science museum. Tate modern på South bank har massor av modern konst, och sen är ju British museum värt att se, där Rosettastenen finns, och massor av annan arkeologi. Annars är det väldigt vackert att promenerea på South bank, längs Themsen. Jag gillar Sherlock Holmes så jag gick till ett museum på Baker Street (221B), som var litet och mysigt. Hyde park är väldigt fin och stor! På national gallery kan man se massor konst (t.ex Van Gogh).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Sherlock Holmes-museum låter ju fantastiskt kul! Vet inte om jag kommer lyckas få med mig syskon och mor på konstmuseum men Baker Street kommer de säkert kunna tänka sig. Tack för tipsen!

   Radera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!