onsdag 26 oktober 2011

Peppa lite

Hörnini. Jag följer en blogg som tillhör tjejen som har webbutiken Quietland. Där säljer hon fantastiskt fina smycken. Hon verkar superdeppig och stressad och jag blev så ledsen när jag läste om hur besviken hon är på sin dröm att vara egen företagare så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg om hennes butik och visa några av mina favoriter av hennes smycken. På så sätt tipsar jag ju andra så hon kanske får lite fler besökare i sin shop och ger en komplimang eftersom jag talar om att jag tycker hennes grejer är fina. Kan inte ni som har lust göra likadant? Så kanske hon blir lite gladare om hon ser att hon får fler besökare och kanske fler ordrar. Det är ju så folk brukar göra med tävlingar och sådär för att få fler besökare, man har större chans att vinna om man länkar i sin blogg. Fast här är det ingen tävling utan bara försöka-vara-snäll.

Nu kanske jag verkar lite konstig men jag kände liksom bara när jag läste om att hon var ledsen att jag ville göra henne gladare på något sätt. Här kommer mina favoriter i alla fall!

Flaskposthalsband


Luftballonghalsband


Symaskin


Nyckelörhängen

Minibaskrar

www.quietland.se är alltså adressen!

5 kommentarer:

  1. Gulligt av dig =) Är jättetufft att vara företagare och att leva med besvikelsen när det inte blir bättre...

    SvaraRadera
  2. Åh... Jag vet inte vad jag ska skriva riktigt, helst skulle jag bara vilja ge dig en stor kram! Så otroligt fint gjort av dig! Glad blev jag allt, jag sitter här och ler stort för mig själv. :)

    SvaraRadera
  3. Gud vad fina smycken sen! Jag tänker minsann lägga upp en länk i min blogg också. Och dessutom ska jag bestämma mig för vad jag ska köpa :) Superfina grejor!

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!