måndag 10 juni 2013

Här har ni mig igen

Untitled
Lite så här ser det ut i en del av vårt vardagsrum nu. Nu kan Niklas och jag sitta rygg mot rygg och spela/blogga. Plugga så småningom också, men nu är det faktiskt sommarlov så jag lovar ingenting på den fronten. När det är dags för sånt kan det hända att vi har bytt ut mitt skrivbord mot en läsfåtölj istället.

Untitled
I fönstret står nya gamla krukväxter. Jag har varit och plundrat i min bortgångna farmors hus igen, och plockat hem en himla massa ganska vanvårdade pelargoner. Gerberan (?) är Oswalds födelsedagsblomma från min familj.

Jag gillar verkligen min farmors konstiga pelargoner, hon har inte klippt i dem en enda gång misstänker jag så de är långa och rangliga och konstiga. De två till vänster gillar jag mest på något sätt, de påminner mig om den här bilden av Vivian Maier.

Untitled
Så här ser det ut i andra fönstret. De tre krukväxterna längst till höger är också från farmor. Som ni ser är det lite kalaspyntat på grund av familjens yngsta medlems tvåårsdag i fredags.

Untitled
Sen har jag med hjälp av min bror målat om vardagsrummet också. Tidigare hade det någon obestämbar gråbrun nyans som jag hatade av hela mitt hjärta. Det blev inte så proffsigt målat, men det blev himla mycket finare ändå.

Som sagt är det kalaspyntat och får så fortsätta vara eftersom vi ska ha kalas igen på fredag. Sen börjar jag tycka det är så trivsamt med vimplar i taket så de kanske får vara kvar?

De som följer mig på instagram har redan sett vårt vardagsrum en miljon gånger de senaste två veckorna. Dock inte väggen till höger. Det beror på att det saknas möbler som jag hoppas ska dyka upp under sommaren. Bäst att bara visa upp den fina sidan så länge.

Untitled
Och här har vi födelsedagsbarnet! I full färd med att plocka upp pennorna som han just slängt över hela golvet. "Hoppsan, tappa pennor". Mmm, visst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!