söndag 1 november 2009

När ska något hända egentligen?

När jag kom tillbaka till Norrköping igårkväll mötte jag lite folk och vi gick och köpte billig öl i någon slags norrköpingsmotsvarighet till Skylten, sen skulle vi till Konsthallarna men där var det jävligt mycket folk och jävligt svårt att andas så jag och Emelie gick hem.

Jag har bara en fråga: vad ska man längta efter nu egentligen? Det finns liksom ingenting att se fram emot, bara en massa jävla måndagar och arbetstimmar som genererar pengar som tar slut utan att man fattar vad som hände och utan att man egentligen fick ut ett skit av det.

Idag har jag sett på Star Trek Voyager och väntat på min kille, som inte kommer hit. Hela grejen med att vänta på något som aldrig händer känns just nu som höstens ledmotiv. Det är monotont och inte särskilt nydanande. Att inte ha något bättre för sig än att störa sig på att grannen spelar Tracy Chapman om och om igen.

3 kommentarer:

  1. Jag längtar tills du och jag flyttar ihop i gbg. Jag ska flytta dit i sommar!!!

    SvaraRadera
  2. Oj är det sant! Var ska du bo och vad ska du göra och sådär?!

    SvaraRadera
  3. Nä jag tänker väl hitta nåt och hitta på nåt. Ska nog försöka komma in på dramatikkursen på gu eller nåt. man hittar ju alltid nåt, annars får jag väl bo hos pappa ett tag som sista utväg

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!