tisdag 1 december 2009

Julen är här osv

Nu är det full fart på julandet i alla butiker, eftersom jag jobbar i butik själv har jag haft julgrejer på hjärnan sen butikschefen kom hem från ett möte i Stockholm med de nya julprodukterna. Förra året nådde jag aldrig någon julstämning eftersom jag precis flyttat och knappt hade några möbler, än mindre något julpynt eller så. Den här julen blir det lite samma sak eftersom jag ska flytta igen första januari, så jag packar ner grejer i lådor istället för att hänga upp pynt.


Jag vet inte varför jag bryr mig, för jag har aldrig riktigt varit någon pyntarmänniska. Det kanske är hela trivselgrejen, det ser ju väldigt mysigt ut när man kikar upp mot fönstren och det hänger stjärnor och står ljusstakar där. Mitt fönsterpynt består mest av ett par neddragna persienner.


Om jag hade haft möjlighet att pynta i år skulle jag nog införskaffa följande:Jag gillar verkligen adventsljusstakar, jag tror jag har det från min mor. Hon ska ha en i varje fönster och så är det bara, och så fort de ska fram varje år så är det ett evinnerligt provande av lampor och sladdar. Det brukar sluta med att hon slänger sig i bilen och åker och köper fem-tio nya för att de gamla vägrar funka.


Alla dessa är från Åhléns, de har jättefint julpynt i år! Tips.


Glöggmuggar ska jag i alla fall ha i år, den här med "inbyggd" sked är från Indiska. Jag brukar dock varken ha mandel eller russin i min glögg så det kanske är onödigt. Jag är bara så förtjust i smarta detaljer.1 kommentar:

  1. Jag måste kika på Åhlens efter julpynt i år, de verkar ju ha jättemycket fint. Gillar Speciellt grispumlan.

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!