tisdag 15 juni 2010

Har du knäck i örona ELLE

När jag var liten frågade man folk om de hade knäck i öronen om de inte hörde vad man sa. Det och ordet kockobello var uttryck jag hade glömt bort fram till nyligen och jag måste säga att jag är väldigt nöjd med att återupptäckt dem. Apropå knäck i öronen presenterar jag härmed den officiella listan, vad folk som ringer till mig trott att jag sagt jag heter de senaste dagarna då jag presenterat mig som Julia:
 • Cecilia
 • Sofia
 • Sylvia
 • Magdalena
 • Josefin (låter inte likt överhuvudtaget?)
Det är synd att man som telefonist på nummerupplysningen har tystnadsplikt för folk säger väldigt mycket roligare saker.
Ja det här var ju inte särskilt intressant så jag lägger till bilder, har hört att blogginläggen blir roligare att läsa då.


Öra


Knäck

6 kommentarer:

 1. haha, häromdagen trodde en telefon försäljare att jag hette..

  jolena?! kan man ens heta det?

  SvaraRadera
 2. hahahah, vad roligt att kollade upp det.

  SvaraRadera
 3. Åhå, jobbar du inte kvar på lush?

  SvaraRadera
 4. Haha, kockobello är typiskt östgötsk!

  SvaraRadera
 5. Jajo, det är väldigt skönt att vara ute när det är bra väder. Det vill säga inte regn, och inte för stark sol. Annars blir det lite jobbigt men det är ju bara att härda ut. Men ibland blir man bara för trött på att höra "Nej gör inte så! Inte så!" eller som idag "Nej så pedantiska tror jag inte att vi ska vara" ibland blir man bara inte klok för att man förstår inte vad som är lagom mycket ansträngning när man rensar en rabatt. Uhrhrh. Men jag tror att det kommer gå bra för dig på midsommar, folk är inte så odrägliga som man tror då. Jag jobbade ju nattpasset på statoil förförra midsommaren, men det var mest kul faktiskt.

  SvaraRadera
 6. hahaha! du är så rolig; öra. knäck. haha!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!