onsdag 13 april 2011

Födelsedagskalas

Det är lite födelsedagstider nu, i alla fall i min familj där vi är fyra av sju som fyller år inom en treveckorsperiod. I år var det även en femte som fyllde år i den perioden, nämligen Siri som fyllde ett år i söndags. Det firades med fika hemma hos Cecilia, Polly och Siri. Siri fick även födelsedagspresent i form av prinskorv vilket verkade uppskattas.

Födelsedagsbarnet sov mest på min arm hela fikat, det var tydligen jobbigt att fylla år.

Trött.

Siri och Polly.

Jag och Polly posar.

Sen dagen därpå kom knäppisen Linus på besök också, Linus är Cecilias mammas hund och han gillar mig av någon anledning, när de små hundarna är för jobbiga kommer han och lägger huvudet i mitt knä och suckar tungt. Ibland smyger han även på mig bakifrån och sticker fram huvudet mellan mina ben, vet inte riktigt varför han gör det, nån hundpsykolog som kan svara kanske?

I övermorgon fyller jag också år, den sista i serien, då ska jag ha kalas hemma hos mina föräldrar var det tänkt. Vi får se hur det går, jag tycker ofta att det är lite jobbigt att fylla år, lite som nyår typ.

2 kommentarer:

  1. gull-gullhundar! hoppas du får ett fint kalas. nån borde baka en tårta åt dig. typ jag då. fast jag hoppas att nån som bor lite närmare fixart! kram

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!