lördag 30 juli 2011

Lite hjälp


På grund av att min syster fått jobb utomlands kan hon tyvärr inte ha kvar sin lilla hund Polly och bad mig fråga på bloggen om det är någon som kanske möjligen skulle vilja ha en hund, eller känner någon som kan vara intresserad.

Polly blir ett år den 6 augusti och är en blandning av Chihuahua och Dvärgpincher. Hon är väldigt intelligent och lättlärd och behöver komma till någon som är intresserad av att träna mycket lydnad och kanske till och med agility eller liknande då hon dels älskar att vara duktig men också har ett stort behov av stimulans. Hon har hos min syster mest sprungit ute och lekt lite hipp som happ, och även om hon tycker det är superkul så skulle hon behöva lite mer hjärngympa. Även om hon är liten så orkar hon även gå långa promenader om man gillar det, vilket kanske inte alla små chihuahuor skulle palla.

Polly är en oerhört tillgiven hund när man väl vunnit hennes hjärta, även om hon kan vara lite reserverad till en början. Hon älskar att sitta i knät och "vara med" och bli klappad och gosad med. Viktigt är dock att hon inte är överförtjust i barn, så hon skulle nog helst vilja komma till en barnlös familj. Då Polly är lite ängslig av sig söker hon en lugn och konsekvent matte eller husse med hundvana och gott tålamod.

Om du är intresserad eller känner någon som är, kontakta mig på imraimraimra(at)hotmail(punkt)com, så skickar jag dig vidare till min syster!

2 kommentarer:

  1. sv: Eller hur var den perfekt i modellen! Jag tänkte köra loss på den i färgen "tobacco", tänkte att en ljusare kappa hade varit fin till hösten! Fast den gröna var ju väldigt fin den med...

    SvaraRadera
  2. varför vill ingen ha polly? :'(

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!