måndag 20 juli 2009

Fuldag.


Idag har jag en typisk fuldag. Det är en sån dag då jag är grisrosa i hyn, har världens minsta ögon, urtvättat hår, finnar och samma kroppsform som Barbapappa. Idag ska jag åka till Söderköping och vara med min kille, och då vill man helst inte ha fuldag, för då vill man vara fin. Fuldag innebär nämligen också att jag är på dåligt humör hela dagen förstår ni, och tillsammans med min mensrage blir saker och ting inget vidare. Sen har jag absolut ingenting att ha på mig när jag har fuldag, jag provar tjugo miljoner olika kombinationer, strumpbyxor tajts och jeans, klänning linne burka, ingenting blir bra, förutom en enda grej som jag egentligen inte vill ha för det hade jag igår eller nåt sånt.

Idag har jag på mig samma kläder som sist jag var i Söderköping för det var det enda jag ville ha på mig. Så det så.

Inte för att jag tror att Jonte märker att jag har fuldag. Han är visserligen ganska uppmärksam och märker faktiskt om jag har på mig något som jag aldrig brukar ha i vanliga fall (en gång dök jag upp i trasiga manchesterbyxor och en gammal militärskjorta, då var han eld och lågor över att jag såg så grunge ut). Fast han är inte så uppmärksam att han ser om jag har nya kläder eller har fuldag. Det är lika bra.

Nu ska jag åka till Vilbergen och hämta min Remington Steele-box, sen ska jag tvinga Jonte att titta på den med mig så kommer jag bli på bättre humör. Bara det inte blir varmt, då kommer jag bli så jävla arg.

4 kommentarer:

 1. Åh vilken härlig blogg du har! Den kommer jag följa med stort intresse! Är det föressten du som är Imra?

  SvaraRadera
 2. Nej vad kul att du tycker det! Det stämmer bra, hur visste du det?

  SvaraRadera
 3. Jadu... Jag tror jag hittade dig för en herrans massa år sedan genom Marika... Du hade ju en blogg då med, som jag följde slaviskt... Jag tycker du skriver så sjukt bra och intressant! GIllar din stil, helt enkelt! Så jag är glad att du har börjat blogga igen! :)

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket, ska börja läsa lite i din också; jag älskar hundar och drömmer om en egen :)

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!