onsdag 15 juli 2009

Mycket väsen för ingenting

Idag har jag umgåtts med min vän Fanny, planen var att vi skulle boka tågbiljetter till Way Out West men det enda vi gjorde var att ringa runt till folk och tala om vilken dag vi skulle komma/fråga vilken dag vi skulle komma samt ändra oss. Det slutade med att jag åkte hem utan att vi kommit fram till mer än att vi skulle ta bussen istället och gå och se Harry Potter imorgon. Och att vi hatar både SF:s och SJ:s hemsidor.

På vägen till tåget (Fanny bor i Linköping) så pratade vi om att ett av mina favoritband [ingenting], skulle komma till Way Out West, varpå alla fantastiska ingenting-skämt naturligtvis kom fram, typ:
- Hur var Way Out West då?
- Ingenting var bra...
- Vad ska du se på Way Out West då?
- Ingenting.
Osv. Annars älskar jag Fanny som vanligt, hon säger alltid så bra saker.

"Jag hatar att gå på stan utan solglasögon och iPod. Då måste man stanna och prata med folk. Annars kan man ju bara springa iväg!"


Fanny i sitt ässe som vanligt, ätandes bröd hon bakade igår.


Jag ville att hon skulle ta en bild på mig där mina kläder syntes, men hon var mer intresserad av att hennes skugga skulle se ut som Mårran. Där är i alla fall mina nya skor och min nya jacka.

3 kommentarer:

 1. Faye Dunaway15 juli 2009 22:29

  De kanske kommer springandes och skrikandes WAAAAAHHHH FAAANNNY AHHHHH!!! Jag fetingpeppar till Wayan!!! FAN VAD VI SKA SUPA!! WÖWÖWÖWÖWWÖ

  SvaraRadera
 2. Hahaha då skjuter du dem med ditt paraply

  SvaraRadera
 3. Hon ser faktiskt ut lite som mårran

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!