onsdag 7 oktober 2009

Tatueringar

Apropå att vara kär så tatuerade sig min kille idag, han skulle tatuera Black Flag-loggan(*) men hade en kvart innan det var dags inte bestämt sig för var. Jag var naturligtvis övertygad om att han bestämt sig för att tatuera den typ på ena skinkan eller något annat pinsamt ställe, givetvis endast för att reta mig. Så självcentrerad är jag mina damer och herrar! Men jag måste säga att jag verkligen kunde se framför mig scenariot då han nästa gång vi sågs drog ner byxorna litegrann och hade sin retsamma HÄHÄ-min och svängde lite på höfterna medan jag rodnade över hans tatuerade röv. I alla fall så blev det på underarmen istället, det var nog bäst.


(*Black Flag är för er som inte är så bevandrade inom pojkvänner ett hardcoreband från förenta staternas västkust med den omåttligt häftige frontfiguren Henry Rollins. Intressant kuriosa är att Henry Rollins numera håller på med spoken word, och en gång när Jonte visade mig ett spoken wordframträdande av sagda HR fattade jag inte vad det handlade om och trodde det var stand-up och undrade varför han aldrig sa något roligt, då blev Jonte mindre impad av mig kan jag avslöja.)(loggan)

6 kommentarer:

 1. bästa blogginlägget ever hahaha

  SvaraRadera
 2. Det återstår bara att se om tatueringen verkligen hamnade på underarmen också :D

  SvaraRadera
 3. ge mig en bild! spoken word suger, ganska ofta kan man mest skratta åt det. fast på ett dåligt sätt. min senaste (och antagligen sista) spoken wordupplevelse har jag skrattat oerhört mycket åt, men bara för att jag var tvungen att skämta om det för att på något sätt kunna hantera ångesten jag kände när jag i flera timmar satt och såg på dom fantastiskt pretentiösa "poeterna".

  SvaraRadera
 4. In retrospect var det faktiskt ganska bra, men jag satt liksom hela tiden och väntade på punchlinen medan han berättade ingående och med mer och mer hemska detaljer om hur hans bästa vän blev mördad inför ögonen på honom. Tillslut undrade jag ju liksom varför han aldrig sa något kul, det där var ju bara hemskt liksom, haha.

  Poeter är annars det larvigaste jag vet och om jag såg Bob Hansson trespassa på min mark skulle jag skjuta efter honom.

  SvaraRadera
 5. http://www.ladda-upp.com/bilder/46795/black-cat

  just sayin´

  SvaraRadera
 6. JAG DÖR så jävla roligt!!! :D:D:D:D:D:D:D

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!