onsdag 21 oktober 2009

Woho!


Woho! Det ringde just på dörren och det var min snälla brevbärare som tagit med sig mitt paket från CDON så jag skulle slippa åka till Vilbergen och hämta. Däri fanns följande:

 • Love Actually (okej jag köpte den bara för att den kostade 9 kronor och jag och mina syskon hyrde den en gång när den var helt ny)
 • Babe - en gris kommer till stan (för att uppföljare brukar vara så himla bra, naaat)
 • Star Trek Voyager, första säsongen (för min allmänbildnings skull, jag gillar inte Janeway men jag antar att man bör ha sett åtminstone en säsong av varje Star Trek-serie, och den kostade bara 99 kr)
 • X-files filmerna, Fight the Future och I Want to Beleive. (I Want to Believe ska vara kass men det är ju X-files och de kostade typ ingenting)
 • Och anledningen till att jag beställde överhuvudtaget, Babe - den modige lille grisen! Tyvärr är den på engelska så det är inte alls lika kul när Babe sjunger Jingle Bells, men å andra sidan slipper man röstskådespelaren som gör bondens svärson, han är det värsta jag vet.
Och om någon vecka kommer även senaste Harry Potter-filmen, oh happy day!

4 kommentarer:

 1. åhhhh babe...

  Lindex muminkollektion är bara till för barn ><

  http://www.lindex.com/se/StartPage/StartPage.aspx?FlashMovie=..%2fArchive%2fFlash%2fmumin%2fMumin.swf

  SvaraRadera
 2. Mmm jag vet, har varit inne och kollat på den flera gånger. Så himla fiiint.

  SvaraRadera
 3. JANEWAY IS GOD, blesfemi, fan julia, dålig stil. Älska Voyager. Älska TNG. Älska Star Trek.

  SvaraRadera
 4. Jag gillar inte Star Trek sådär jättemycket för jag har inte sett så mycket, det jag sett mest är original series och det gillar jag, speciellt spock. Janeway är dock skitjobbig och präktig.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!