tisdag 13 juli 2010

Ja ni vet

Jag försöker undvika att nämna ett visst, för tillfället väldigt uttjatat, ämne, men jag tänker ändå berätta för er att jag trots galen huvudvärk hellre jobbar än är hemma då det finns luftkonditionering på mitt jobb, att jag tänker gå och köpa mig en fläkt så snart jag slutat samt att FYFAN I HELVETE VAD JÄVLA VARMT DET ÄR.

Ooops.

5 kommentarer:

 1. jag funderar ockkså på fläkt... sjukt frustrerande att inte kunna sova pga värmen! särskilt när det är svalt och skönt ute. ananrs får man skaffa en hängmatta och hänga och sova utanför fönstret.

  SvaraRadera
 2. Tips från en nörd: om lufttemperaturen är högre än hudtemperaturen (ca 33 C) så kyler inte en fläkt eftersom den fungerar genom att ersätta hudtempererad luft nära huden med lufttempererad luft från omgivningen. Igår fläktade jag mig lite och det blev bara varmare...

  SvaraRadera
 3. Kiki: Alltså här är det precis lika varmt inomhus som utomhus, det går inte att komma undan annat än genom att gå in och hänga vid frysdisken i mataffärer.

  Hannes: ...

  hekkonen: Jo jag har också tänkt på det där, men av någon anledning så känns det mycket svalare att stå vid bordsfläktarna de ställt på jobbet (AC:n har slutat fungera............) än att inte göra det så det verkar funka tycker jag!

  SvaraRadera
 4. Man kan knyta fast tygtrasor blötta i kallt vatten i fläkten :)

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!