måndag 5 juli 2010

Konsten att spendera pengar

Jag har shoppat en del på senaste tiden och tänkte ni ville se. Köpte ju grejer i Malmö också men orkar inte riktigt ta kort, där köpte jag en jacka och en vinyl (som jag inte kan lyssna på för att jag inte har någon vinylspelare, så smart är jag) och en uggla som sitter på min nyckelknippa. I alla fall:Idag kom det ett paket med GULDBOXEN med hela Twin Peaks (eller Twin Piiiks som jag tydligen säger). Jag kommer aldrig våga se om den i alla fall så det var väl lite onödigt men den var billig i alla fall. Och den är ju så bra. Tyvärr kom jag att tänka på Bob igårkväll när jag satt ensam i mörkret och var trött och blev JÄTTERÄDD och började nästan gråta när jag skulle hämta tvätten i tvättstugan för Bob kan ju vara varsomhelst och vemsomhelst och jag vågade inte sova med fönstren öppna så jag höll på att svettas ihjäl :(

Sen vare Juno Och 500 Days of Summer, 500 Days of Summer har jag aldrig sett men jag har hört att den ska vara bra.

Och i fredags var jag i Linköping och hämtade grejer, jag och Katjakaj hade nämligen beställt från Modcloth tillsammans! Där fanns en fantastisk hatt t.ex.

Och en fantastisk höstjacka som jag vägrar ta på mig just nu för jag svettas ihjäl, men alltså den är sjukt fin i verkligheten.

Sen var jag ju på Ålandsfärja Då köpte jag såklart mumingrejer. Egentligen borde jag inte köpa faten utan bara muggarna för det är ju de som är bäst, men när jag nu har några skålar så får jag såklart tvångstankar och måste ha likadant av alla. Jag hade typ panikångest över vilka motiv jag skulle köpa men kom fram till att Filifjonkan är den jag saknat mest.

Och "Äventyr" kommer kanske inte finnas lika länge som det andra porslinet så jag slog till på den också, motiv från Kometen Kommer bl.a! Och brickan, superfint. Finns en tillbringare och burkar också men jag vet inte riktigt om jag kommer använda tillbringaren och burkar av porslin är ju onekligen opraktiskt. Vi får se.

Sen fick jag inte ta mer kort för Katten skulle leka med snodden till kameran...

HAHAHA visst ser det ut som att han tagit bild på sig själv? Håller kameran snett ovanför och posar liksom, så jävla rolig han är.

*emopose*

Och BURKAR! De var fina och jättebilliga, tre stycken för typ 100 spänn. Älska Too-ticki med positivet!

Sen idag var jag på Myrorna efter jobbet och köpte en fin korg som jag ska ha när jag handlar, hatar plastpåsar över allt annat typ.

OCH BÄSTA GREJEN!!! Hittade en liten resväska i rotting vad fan är grejen hur kan man ha sån tur?! 20 spänn kostade det lilla underverket, jag dog! (ja jag är insnöad på väskor av rotting nu skjut mig gärna för jag har så jävla mycket väskor just nu att jag drunknar i dem snart)

I övrigt har jag blivit lite skadad av Fridas webshop och så fort jag är på nån secondhandbutik eller så tänker jag "ooh den där skulle Frida kunna sälja i sin butik" så fort jag hittar ett par skitsnygga skor som är för små för mig eller så, jag borde kanske öppna en Norrköpingsfilial eller be henne anställa mig som inköpare i utbyte mot en snygg sommarklänning eller två - var det jag letade efter men det är ju fan omöjligt.

Också dyraste grejen förstås, var i Borås i helgen och tatuerade mig. Det blev föga förvånande ett muminmotiv, ön i Pappan och Havet. Ser sjukt crustig ut här med lugg och tatuering, kanske är något för en gammal butchflata som en annan lix!

9 kommentarer:

 1. Nu blir det lite jobbigt. Jag vet inte om jag ska skriva något om din fucking hatt, eller om jag ska be dig ta ditt fisförnäma överklass-i och dra åt helvete. Du får inte skriva så långa blogginlägg, du gör det svårt för mig då.
  Men! Resväskan var faktisk assum :)

  SvaraRadera
 2. Själv fucking gillar jag fucking hatten. Är inte resväskan en picknick-korg förresten?

  500 days of summer var överraskande bra, det tycker Frida också. Ett filmtips som påminner om den lite i tonen (på ett högst odefinierbart sätt) är Away we go (http://www.imdb.com/title/tt1176740/).

  SvaraRadera
 3. Jag gillar den också, och jag vet inte riktigt vad väskan är - den är lite liten för att vara både picknick-korg och resväska. Hade jag haft en såndär liten blogg-laptop som Blondinbella har så hade jag lätt haft den som dataväska!

  Tack för tipset! Får se vad jag tycker om den, jag är väldigt dålig på att kolla på film ensam, har svårt att koncentrera mig, men en vacker dag ska jag väl titta på den kan man tycka.

  SvaraRadera
 4. aaah! en mumintattuering. fysjutton vad coolt! även om jag inte är något direkt muminfan så stannar mitt hjärta.

  nu måste jag läsa pappan och havet.

  kan du inte lägga upp en lite klarare bild på motivet?

  (och sen älskar jag idéen att gå och handla med en korg istället för plastpåsar!)

  SvaraRadera
 5. Rottingväskan är en picnicväska! Men jag har sett folk använda dem som handväskor och resväskor också. Sjukt snygg iaf!

  Och ja, jag kanske ska anställa dig som inköpare. Det vore ju bra att ha krokar ute lite varstans i landet. Vi får tala mer om det när vi ses hörru! Puss!

  SvaraRadera
 6. Vilken fin saker! Älskar mumin burkarna! ooh, jag har inte ens sett Twin Peaks alls än, och alla säger det är så bra. Kanske ska ta att se det snart..

  SvaraRadera
 7. Frida: Ja jag antog att det var en picknickväska eller nåt sånt, men i och med att den ser ut som en resväska valde jag att kalla den så :)

  Klart vi ska! Puss påre!

  SvaraRadera
 8. Åh jag har också en sån rottingväska! När jag köpte den var den full med bestick, för det var visst en picknickkorg, men de fick vara kvar i butiken och väskan är ju en väska!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!