tisdag 24 augusti 2010

Bamse-hataren nummer 1

Och här gör en ny kategori i bloggen entré! "Best of Kamratposten" heter den och kommer endast innehålla de bästa insändarna från KP-tidningar årgångarna 90-nu eller nåt sånt. Det är min syster Cecilia som har kommit med denna lysande idé, och det är också hon som står för den större delen av researchen då det är hon som har tillgång till KP-tidningarna hemma hos mamma och pappa. Vi börjar med ett riktigt guldkorn...

Är det någon mer än jag som hatar bamse, världens starkaste björn? Jag avskyr honom verkligen! Jag vet att han är en seriefigur och inte finns på riktigt, men jag hatar honom i alla fall! Han är så himla mallig. Han säger att han aldrig slåss, men han kastar ju upp folk i trädtoppar eller hur? Och skalman är ännu värre! Han påstår jämt att han vet allt och är smartast! Jag blir rasande bara jag tänker på honom!! Jag tål kritik!
/Bamse-hataren nr 1

Och det var allt för denna gång, stay tuned!

8 kommentarer:

 1. åhh! jag älskar "jag tål kritik"grejen alla körde med..

  SvaraRadera
 2. Åhh. Underbart! När jag prenumererade var insädnarsidorna alltid det första jag läste. Bästa KP.

  SvaraRadera
 3. åh. tänk att han/hon tål kritik. Fan va stort. Fan vilken fin människa, så jävla stark, och MOGEN *snyft*
  Fan någon borde typ forska på de här riktigt vässade åsikterna som framförs. Slåss bamse egentligen, i smyg? och vad skulle det innebära för välfärdspolitiken? Hur kan man betrakta det, ur ett pliktetiskt perspektiv? Fan, ere någon som har kontaktuppgifter till personen ifråga, det här måste man ju bara gå vidare med!!!

  SvaraRadera
 4. Men hur många "jordsnurr" är hon på? Det är viktig information som inte får utelämnas.

  SvaraRadera
 5. Bamse slåss inte, han kastar bara upp dig i luften. Sen slår du dig själv när du trillar ner.

  SvaraRadera
 6. ett jordsnurr är faktiskt bara en dag och inte ett år! viktig info som jag lärt mig på kp:s insändarsidor. tur att nån tar tag i denna stora villfarelse!

  SvaraRadera
 7. Hahaha! Älskar den här kategorin. Väntar med spänning på kommande inlägg.

  De ska visst ha roliga historier i KP också va? Hörde i Pang Prego när de läste upp en sån, den var helt galet sjuk. Om utbajsade och tillbakastoppade inälvor. Känns skönt när 10-åringar gillar sånt.

  Så mitt tips är - kika bland de roliga historierna också! Och givetvis - Pinsamt-sidan. Vad den nu heter.

  SvaraRadera
 8. hallå sist jag var hemma hittade jag en KP med en sida som hette "hemligt" eller nåt sånt. dit hade dom små barnen skickat sina största hemligheter och det var såklart helt sjukt kul! idel guldkorn. kolla uppet.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!