torsdag 5 augusti 2010

In a Funk

Det går inte så bra för mig just nu, igår hade jag ett möte med min chef om min sjukfrånvaro, tydligen är fem tillfällen på fem månader mycket? Jag tycker personligen inte att det är så mycket, speciellt med tanke på att det har varit enskilda dagar varje gång förutom en när jag låg hemma i halsfluss en vecka. Men ja, det var väl för mycket liksom. Sen idag lyckades jag försova mig och blev uppringd av jobbet en halvtimme efter att jag skulle varit där... Åh jag orkar inte, hur sämst får man vara? Som tur är bor jag 100 meter från jobbet så jag var där på tre minuter. Sämst i alla fall. För att prata om något roligare tänkte jag visa tre bilder istället:


Ful bild på några glas jag köpte, men ett exempel på att det är bra att vara velig ibland. Har tänkt köpa de här i typ ett år men aldrig fått tummen ur, och så idag när jag gick in på Lagerhaus var de på rea, 5 kr styck. Tackar. Så om du fortfarande vill ha mina glas med grodor och blommor kan du få dem nu Emma!

Igår fyllde Sanna år så jag gjorde muffins åt henne, de blev fina.

Katten Kirk är skojig men fan vad jobbig han är. Han välte ut min kattgräsodling kl. 04:10 imorse/inatt och förut åt han först tre blad från mitt bonsaiträd och spydde sedan upp dem en cm från mina skor...

4 kommentarer:

 1. KATTEN KIRK! det är ju GENIALT!

  SvaraRadera
 2. JAG VET!!! Tyvärr kan jag inte ta på mig äran för det för det var Sanna som kom påt, men faan vad bra det är!

  SvaraRadera
 3. Som sagt, genialt... GENI-FUCKING-(AN)ALT!

  SvaraRadera
 4. gillar den där videon på dig "varmt svett hungrig" <3<3 6y-grrrl

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!