lördag 11 september 2010

Höstjacka

Alltså seriöst hörni jag behöver er hjälp. Jag måste skaffa en ny höstjacka, har haft samma jacka större delen av året sedan juni 2008 när jag köpte bästa jackan för 50 spänn på Lindex. Den har varit med på hajk, blivit nerspydd, hängt med oavsett väder och är helt jävla solblekt, plus att en häst har käkat upp två av knapparna och att jag drog sönder blixtlåset en gång på fyllan (värsta hulkenstyle jag är typ ledsen över att ingen var där och såg det!), har inte kunnat stänga den på ett drygt år.Så ja, kan inte nån bara tala om för mig vad jag ska ha för höstjacka? Den ska inte vara för varm utan det ska vara en sån man kan ha med en tjocktröja under liksom, och det viktigaste är att den ska passa både till vardags och till när man är lite mer finklädd. Det är helt jävla omöjligt att hitta en sån jacka, promise alltså.

Ja ni vet ju hur jag brukar se ut, vad passar? Gärna röd eller mörkblå tror jag. Eller svart fast alla mina kläder är svarta så det är lite trist. Kommer matchas med basker och hemstickade tumvantar. HALP.

6 kommentarer:

 1. Du ska ha en duffel! Topshop har! (blir inte lika snordyrt om man beställer via hemsidan)

  SvaraRadera
 2. köp en skinnjacka på second hand... eller en ullkappa!

  SvaraRadera
 3. edit: varf har du inte modclothjackan? och var har du köpt dom fina muminburkarna, jag vill också ha sånna! vill ha vill ha vill ha!

  SvaraRadera
 4. Alltså den är ju mest prydnad inte så mycket värmande tyvärr! Hm jag har flera men om du menar de rödvita så är de från Finlandsfärjan, typ 100 spänn för tre stycken. Har även en med Mårran på därifrån och sen har jag två jag fått av Fanny, de är från loppis resp tebutiken på Trädgårdstorget i Linköping.

  SvaraRadera
 5. hmmm du kan väl langa röda burkar till mig nästa gång du åker finlandsfärja? för jag kommer nog åka aldrig. så jävla gött med fina burkar, jag blir helt glad av min fågelburk som jag köpte när ni var nere. det är lite praktiskt att ha grejer i burkar också intalar jag mig... :)

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!