måndag 6 september 2010

Presenting: Julia, peppad student

Vet ni vad jag kom på idag? Jag gillar verkligen det här med att gå i skolan. Visst är det en stor skopa ångest när man helt plötsligt har en massa tid som ska disponeras på ett ansvarsfullt sätt och helst ska fyllas med mer studier än alkoholkonsumtion och visst höll jag på att skita i det för att jag ville lägga mig ner och dö så snart jag hörde ordet hemtenta, men vet ni.

Idag när jag var tvungen att skippa en föreläsning för att jag skulle jobba blev jag ledsen! Och inte ledsen oj-nu-får-jag-ångest-för-jag-missar-viktig-info utan ledsen för att jag tycker det är så himla kul! Jag gillar ju att jobba också men liksom, att läsa om något man är genuint intresserad av är ju faktiskt tusen gånger roligare än att leta rätt på telefonnumret till Mekonomen i Falun (eller adressen för den delen).

Vem vet, jag kanske kommer bli den mest peppade studenten av alla och tuta i luren och slå på trumman och börja gå i kilt och pilotglajjer. Alltså nä det kommer inte hända, men alltså. Det jag ville säga var att jag är glad att jag fick tummen ur med det här för det är sköj. Det var allt, ni kan lyssna på den här skivan så länge tills jag bestämmer mig för att uppdatera härnäst.

Men just to be clear, så ni inte tror jag blivit hjärntvättad eller nåt. Studenter är så jävla fula, ni ska se vilka jävla fashioncriminals jag tvingas vistas bland. Over and out.

7 kommentarer:

 1. Du kommer SÅ bli en sådan person. Vi vet det båda två. Jag ser dig.

  SvaraRadera
 2. Hurra hurra! Vad skoj!
  De flesta studenter är faktiskt inte ett dugg fula, tycker jag. Vi går ju inte med lärarna och teknisterna liksom :)

  SvaraRadera
 3. Jag har funderat en hel del över varför studenter är så fula. Börjar det när man blir student, eller är de som börjar studera helt enkelt fula redan från början?

  ...fast det finns faktiskt några som till och med är ganska snygga i min kurs. Ganska.

  SvaraRadera
 4. jag pluggar på stockholms universitet och var sorgsen över att komma till alla de fula (tyvärr tänkte jag så). men så kom jag dit.. och så var alla helt fashion!? nästan obehagligt. trenchcoats, vintage-portföljer och runda glasögon på männen och rosetter i håret, prickiga klänningar, skinnjackor och fina kavajer på tjejerna. stor chock! det finns hopp

  SvaraRadera
 5. Shit! Fashion criminals. Det MÅSTE vara riktat till mig *asgarv*

  SvaraRadera
 6. Hahaha, nej Jenny i vår klass är det faktiskt väldigt lite studentiga kläder. Jag tänker främst på teknisterna och lärarstudenterna som har byxor med 20 fickor på benen och löparskor osv. Jag tycker du är fin i dina kläder!

  SvaraRadera
 7. Jaa jag är fan rätt fin! ;-D Ja usch och fy för de där fickbyxorna!!! Och fin är du med, jättefin.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!