söndag 5 december 2010

Hej allihopa.

Jag har inte uppdaterat på ett tag av lite olika anledningar. Jag måste ju hålla på och plugga en hel del och sen gick sladden till min dator sönder och jag fick magkatarr lagom till en tenta och allt blev rätt jobbigt, men nu är sladden på lagning och jag har börjat trappa ner på min magmedicin (och börjat äta chips igen så jag nog snart har gått upp den vikt jag eventuellt tappade när jag levde på riskakor och bananer) så nu kanske det kan bli nåt av det här igen.

Vad har jag då haft för mig sen sist? Jo jag har pluggat en del och sen har jag kollat på väldigt mycket dvd:er. Jag har knappt träffat några människor och det har varit rätt skönt. Sen har jag ridit varje torsdag och ibland nån gång mer för att jag missat tidigare lektioner, det är superkul och jag har blivit en skitjobbig hästtjej som mest vill prata om hästar hela tiden. Som tur är rider min klasskamrat Ebba på samma ridskola så henne kan jag prata om hästar med hur mycket som helst, även om jag är rätt säker på att hon också börjar tröttna på mig lite.

Jag har läst lite böcker, senast Madame Bovary och Den Unge Werthers Lidanden (till skolan såklart, det enda jag läst frivilligt senaste halvåret är Britta och Silver på Ridläger och instruktionerna på Omeprazol), eller Werther läste jag faktiskt inte ens ut för att jag hatade den så mycket. Det hindrade mig inte från att ha ett utbrott över hur mycket jag hatade Werther sen på det tillhörande seminariet, så nu tror väl mina klasskamrater att jag är ännu mer störd (som om det inte räckte med att jag råkade skicka ett viktigt meddelande till en klasskamrat från MIN KATTS facebook istället för min egen, hade glömt att det var den jag var inloggad på).

För tillfället är jag väldigt fokuserad på det här med jul, jag har fått strul med csn och kommer inte ha råd med julklappar i år vilket suger, men jag ska fan i mig ha en gran och julpynt. De senaste två åren har jag nämligen hållit på och flyttat vid jul så jag har missat det där med julstämningen, så det ska jag ta igen. Väntar otåligt på att de ska börja sälja granar inne i stan i Norrköping, än så länge säljer de bara ute vid de stora mataffärerna och jag vill inte ta med en gran på bussen, det måste vara släpavstånd hem.

Ja nu har ni fått en uppdatering, jag är såklart i min totala självgodhet och -upptagenhet övertygad om att det är många som undrat vart jag tagit vägen. Nu vet ni, här får ni en bild på den bästa hästen på min ridskola, han heter Zenator och är hemskt fin och rolig, bilden har jag stulit och beskurit bort ryttaren litegrann, inte för att jag är psycho utan för att jag tänkte att hon kanske inte ville vara på bild på nåns blogg. Hepåer!

2 kommentarer:

  1. haha nä jag tröttnar aldrig på hästprat! däremot börjar jag bli lite orolig för idas skull... ;)

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!