tisdag 4 januari 2011

En high-five i naveln?

Ingen har väl missat att Underbaraclara är preggers, jag tycker det är rätt spännande det där med graviditeter, magen är ju fin och sådär, men så läste jag det här och fick typ panik. En high five i naveln?! Den paniken jag kände kan endast jämföras med paniken jag fick när jag såg den här bilden för första gången:


Liksom, jag är helt okej med en unge i magen och allt det där, men det där får mig bara att tänka på aliens i magen som försöker bryta sig ut genom att krafsa med sina långa vassa klor och typ äter upp ens inre organ och... AHH! Ja en vacker dag kanske man har en unge i magen, men kan den snälla komma ut på rätt ställe!

/född med kejsarsnitt

3 kommentarer:

 1. Får också rysningar nu. Tack rara Julia.
  Är dessutom rädd att få hemska barn. Nyss var det en pruttkäck kvinna som sa till mig att snäll mamma är lika med snälla och rara barn... eh nej? Slår vad om att mina barn kommer vara som skärselden, hur gullig och rar jag än försöker vara.

  SvaraRadera
 2. gick föregående kommentar fram?` :<

  SvaraRadera
 3. Usch... usch säger jag bara. Den där obehagliga spänningen i skinnet som får en att tro att magen kan sprängas när som helst gör att jag inte vill eller vågar ta på gravidmagar. Världen blir en bättre plats när vi lär oss odla ungarna i burkar, gärna mörka så man slipper se något.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!