tisdag 25 januari 2011

Topp 5 bästa bilderna på mig på facebook

Jag hade tråkigt och undvek att plugga, och kollade därför på bilder på mig själv på facebook. Av någon anledning envisas folk med att lägga upp jävligt fula bilder på mig men det ska man inte tjura över, här kommer de bästa som får mig att älska mig själv ännu lite mer än jag redan gör (mycket).

5:

Sover på planet till Turkiet. Bilden är i sig inte så rolig, det roligaste är egentligen att ALLA i klassen som ägde en kamera lade upp varsin bild på mig när jag sov efter den här resan.
4:
Jag klädde ut mig till skinhead och hängde med skinheadkompisar. Fan vad tuffa (ej ironisk).
3:
Jag var, som ni kanske vet, på fest med temat white trash och gick dit utklädd till gravid wt-morsa. Här balanserar jag min vinflaska på magen. Det roligaste med det här var egentligen att en gammal klasskompis kommenterade på bilden och skrev "ÅÅÅH ÄR DU GRAVID?! GRATTIS VAD ROOOLIGT! NÄR KOMMER BARNET!!!!" och jag som är så himla dum var ju tvungen att spela med och hittade på att jag var i 32:a veckan osv osv. Nu har hon dock tagit bort sina kommentarer så det verkar som att hon insåg sitt misstag. Om inte annat när hon träffade mig på jobbet och jag var väldigt ogravid, kanske.

2:
Min syster tog med mig till Prag. Jag vägrade lämna hotellrummet och låg mest på sängen och drack ök och åt chips. Kjolen åkte av för länge sen för att den satt åt om magen. Lägg märke till mina sockeplasttofflor och min ganska fientliga uppsyn (Cecilia hade just föreslagit att vi skulle gå ut).

1:
HAHAHAHA. Jag och min vän Kajsa jobbade på ett sommarkollo och en dag hade de inga bra arbetsuppgifter åt oss, så vi fick gräva hål i marken. Jag såg det som ett tillfälle att vara en, eh, black metal-dvärg.

Bubblare:

Ser ni mig där i bakgrunden eller?

Det där var säkert inte alls lika kul för er som för mig men det struntar jag i. Snart kommer uppföljaren, topp 5 bästa bilderna på mig och Fanny, stay tuned.

4 kommentarer:

 1. hahaha åh vad roligt! Du blir alltid så fin på bild!!! Pragbilden är sjukt bra! Det är så en kvinna vill ha't. :))))))))))))))

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att du är alldeles bedårande som gravid WT-morsa. Det kan ju vara leendet också, förvisso, leendet är absolut bedårande.

  (på tal om white trash, du borde hävdat att det här var din blogg på festen http://cewinsmamma.blogg.se/ )

  SvaraRadera
 3. GWAAHahahahaha jag älskar dig!!! jag vill se fanny/imra bilderna <3

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!