onsdag 11 maj 2011

Best of Lidl

När jag flyttade till Norrköping bodde jag först i en lägenhet i ett fruktansvärt deprimerande betongklumpshus som kallas för Muren, i en etta med grå tapeter och utsikt över Lidls parkering. Det var lite deppigt kan man säga. Under det dryga året jag bodde där lärde jag mig dock att älska Lidl, så igår tog jag med mig en ytterst motvillig Niklas till Lidl på Lindövägen för att handla mina favoritlidlgrejer - fetaost, mozarella, fryspizza och iste med persikosmak (glömde köpa frysta bär till smoothies de är också bra). Niklas led helvetets kval när han insåg att han glömt ta med sig sin tygpåse och blev tvungen att bära hem grejerna i en Lidlkasse (jag har börjat utnyttja det här med att folk av någon anledning inte tycker att gravida kan bära saker) men jag var hemskt nöjd. Det är jag förresten fortfarande när jag sitter och dricker mitt Lidliste efter att ha satt i mig fetaostäggröra till brunch.

Resten av Lidls sortiment är dock inget vidare, förutom sötlakritsen och chipsen, bara så ni vet.
/Lidlspecialist_2011

2 kommentarer:

  1. Jag älskar NETTO! De har ofta ekologiska produkter och varje gång jag betalar förvånas jag över att de inte vill ha mer pengar av mig.

    Skäcklittkursen verkar förövrigt jätteintressant! JAg har varit lite nervös för den iom att så många har haft negativa saker att säga om herr R, mne han verkar from som ett lamm och inte alls helt humorbefriad :-)

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!