måndag 2 maj 2011

Vad jag haft för mig sen sist

Om det är något jag lärt mig av det här med att blogga så är det att aldrig lova att uppdatera bättre. Här får ni se lite vad jag och Katten haft för oss på senaste tiden bara.

Katten har spanat genom fönstret för nu är det så fint väder att fönstret måste vara öppet för att det ska vara uthärdligt att vara i vår lägenhet.


Jag har mest varit på landet och njutit av vårsolen.

Och vitsipporna.

Och hängt med Lynn.

Sen har Fanny ätit veggieburgare

och så var vi och såg Emil Jensen i Linköping. Det var jättefint!

Jag har även bakat en tårta åt Niklas för han fyllde år. Det är den första tårtan jag bakat någonsin och den blev ganska fin faktiskt!

Sen har jag även börjat sticka och pratat med studievägledare men det kan vi ta en annan gång.

6 kommentarer:

 1. Skön uppdatering!

  SvaraRadera
 2. asnajs tårta! och jag gillar också emil jensen jättemycket. såg honom på queertopiafestivalen i somras det var fint.

  SvaraRadera
 3. http://www.expressen.se/husdjur/1.1236899/nat-ett-maste-for-katt-pa-balkong

  Var rädd om katten! :C

  SvaraRadera
 4. Kiki: Ja han är himla bra, och rolig.
  Anonym: Du har helt rätt, men den här katten är alldeles för mesig för att hoppa ut genom fönstret, han har aldrig varit ens i närheten av att skutta ut och jag lämnar honom aldrig med öppet fönster unattended (förutom just den här gången när jag glömde att det var öppet och gick och handlade och var borta i fem minuter). Sen är det klart att det är levande varelser och man aldrig vet vad de tar sig till och sådär, men han tycker så mycket om att sitta och spana och få frisk luft att jag inte har hjärta att ta det ifrån honom faktiskt.

  SvaraRadera
 5. Menade inte att vara gnällig och så men blir nervös bara av att se bilden! Har dock varit med om en katt som gled av ett balkongräcke för att det var blött. Och en väns katt ramlade ut genom ett öppet fönster som nån råkat lämna öppet. Så även om han är mesig kan ju en fågel flyga utanför och hans jaktinstinkt ta över och han halkar ut... typ. :o
  Ett tips är ju annars att göra en träram med nät att ställa i fönstret när det är öppet så kan han ändå sitta där och njuta!

  SvaraRadera
 6. Men shit, om nu katten älskar sitta och spana är det klart han ska få göra det, utan en massa inskränkningar på sin lilla frihet. Han sitter ju längre in än det ser ut att vara på bilden, du har ju fetaste fönsterkarmen. Inte en big deal.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!