måndag 3 maj 2010

Pest och Pina

Ja ni kanske har märkt av ett tema på senaste tiden, en jävligt negativ inställning. Jag vet att det är fånigt och pubertalt av mig att bara gnälla hela tiden men just nu är det verkligen en sån period så det är inte så mycket att göra åt.

Jag sitter på jobbet och är sjuk, mina halsmandlar är i storleken av clementiner ungefär. Men jag orkar inte gå hem för där väntar total tristess istället så det känns bättre att sitta kvar och rabbla numret till försäkringskassan och hoppas på att jag smittar den sjukt jobbiga och käcka tjejen som sitter bredvid mig som skrattar på världens jobbigaste sätt.

Dessutom vågar jag inte fråga om jag får gå hem, för jag tror alltid att min chef tror jag ljuger när jag säger att jag är sjuk, haha. Gillar när man är bättre på att ljuga än att tala sanning.

I eftermiddag ska jag i alla fall ringa Jonte för vi bestämde att vi skulle träffas i veckan. Det passar bra, för just nu är han nog den enda personen jag känner som jag verkligen vill träffa. Den enda riktiga personen typ.

Men ja nu ska jag fortsätta jobba och hoppas på att bli frisk. Blir jag det så ska jag investera i en sista minuten-biljett till Malmö på fredag och hälsa på min äldsta syster. Henne vill jag i och för sig också träffa, det ska bli jättekul. Och skönt att åka ifrån den här jävla skitstan.

Puss och kram (för att försöka ta udden av min egen bitterhet)

9 kommentarer:

 1. Man ska inte glömma att Pest och Pina nästan är Fest och Fina :)

  SvaraRadera
 2. Du kan ju dra åt helvete för att citera Joel. Ska du också vara o-bitter nu?

  SvaraRadera
 3. Man kan ju även se det som att Fest och Fina nästan är Pest och Pina.

  SvaraRadera
 4. Känns ju mer realistiskt på något sätt...

  SvaraRadera
 5. Om realism är pessimism så, sure. Men om realism är rasism så, nä.

  SvaraRadera
 6. jaaaaaaaa kom hit! det är vår här jag lovar (ok det är kallt, men alla träd har slagit ut och det är supernajs)

  SvaraRadera
 7. tyvärr är det ju pingst i helgen, så det kan bli svårt att hitta biljetter :( Fast alla andra kanske åker redan på onsdag, och på fredag är det inte en enda kotte på tågen...

  SvaraRadera
 8. pingst!?!?! vad i hela helvete är det för jävla skithögtid. komma här och sabotera. det här var ju ett bra land...

  SvaraRadera
 9. kikis kommentar försvann av någon anledning men
  farfar och ansgar <3
  jag tror sillan missuppfattat helgerna dock för pingst är nog inte förrän nästnästa helg. >Men hoppas vi ses nästa vecka iaf :)

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!