tisdag 4 maj 2010

Topp 3 pinsammaste tillfällen då jag börjat gråta

Okej, jag gillar det här med listor väldigt mycket. Problemet är bara att jag aldrig lyckas göra klart dem - jag har en bra idé men sen vill jag att det ska vara si och så många punkter, och så lyckas jag inte få ihop så många punkter. Därför börjar jag med topp 3-listor från och med nu - starting with:

Topp 3 pinsammaste tillfällen då jag börjat gråta.
Jag har nämligen väldigt lätt för att börja gråta. Det värsta är att jag alltid börjar gråta när jag är arg, och då är det ingen som tar en på allvar. Skit. Sen är jag lättrörd också, varför jag t.ex. en gång påbörjade listan "topp 5 mest tjutiga scener i Grey's Anatomy". Här kommer i alla fall listan:

3. När de spränger Babylon 5 i sista avsnittet. För er som aldrig varit ihop med en kille som gillar Science Fiction kan jag berätta att Babylon 5 är en sci fi-serie som utspelar sig på en rymdstation med just namnet Babylon 5. Den handlar om ett gäng diplomater från olika planeter och solsystem som ska komma överens, för att hindra framtida konflikter. Lite som rymd-FN kan man säga, fast med mer smink. Grejen är att det är en riktigt bra serie och med underbara karaktärer och man kommer verkligen in i det. De gjorde ett sista avsnitt som utspelar sig flera år efter seriens slut där de viktigaste karaktärerna åter besöker den övergivna rymdstationen och... ja. Det var jävligt vackert ska ni veta!

Dagen därpå frågade mitt ex mig om jag hade gråtit. Jag som trodde jag dolde det så bra.

2. När jag gjort en vägbeskrivning på jobbet för första gången. Jag har lite för lätt att stressa upp mig och både adressen som killen uppgav att han skulle till och den han befann sig på var helt omöjliga att hitta. När samtalet var klart och jag suttit i panik och stressat över detta i de längsta fem längsta minuterna i mitt liv började jag gråta. Killen som satt mittemot mig och jobbade ser väldigt generad ut när jag möter honom på jobbet och undviker mig sedan dess.

1. Bröllopet i Djungel-George. Det finns verkligen inga ursäkter för det här. Men jag var jävligt bakis och jag har väldigt lätt för att gråta då. De såg bara så lyckliga ut...

5 kommentarer:

 1. Jag älskart!
  Det är ju dock totaltsämst att gråta när man blir arg, jag gör ju också det och det är ja.. sämst!

  SvaraRadera
 2. jag gråter också på jobbet, hela tiden, för det är så stressigt och folk kan vara så elaka. jag låser in mig på toa och tjuter en stund minst en gång i veckan!
  Jag gråter när jag googlar bröllopsidéer också. jag har även tjutit till simpsons. och gråta när jag blir förbannad, jepp, varje gång!

  SvaraRadera
 3. Jag känner med dig! Jag började böla till mannen som talar med hundar förut.. Voi voi.

  SvaraRadera
 4. Jag grät lite inombords när jag läste det här. Annars gråter jag bara när mina bröllopsplaner går i stöpet.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!