söndag 21 mars 2010

Insikt/inte insikt

Jag vaknade häromdagen, ställde mig framför spegeln i underkläder och insåg att jag gått upp skitmycket i vikt och har typ bristningsmärken på grund av mina nyvunna fläskighet. Blev irriterad såklart, tills jag klädde på mig och helt plötsligt var smal igen - svaret är alltså att aldrig mera visa sig utan kläder för någon. Det funkar jävligt bra med mitt nuvarande state of mind, så jag blev nöjd, tills jag insåg att det blir sommar och man ska bada. Så jag tänkte, på torsdag när lönen kommer är det jag som beställer mig en präktig baddräkt. Problem solved, och jag kan sjunka tillbaka i soffan igen och fortsätta på min ostbågsorgie. Man behöver liksom inte träna och vara präktig, man behöver bara ha lite kläder på sig. Hur svårt kan det vara.

Men ja, nu till den viktiga frågan:

Prickig?

Eller röd?

Det ultimata hade ju varit en röd med vita prickar, eller ännu bättre rosa, men man kan ju tyvärr inte få allt här i världen.

8 kommentarer:

 1. åh, dom är jättefina, båda två! Vart har du hittat dom? Jag skulle inte ha något emot att skyla mina valkar med den prickiga.

  SvaraRadera
 2. prickig! himla snyggt på en kurvig kropp, blir himla klassiskt. (baddräkt är överhuvudtaget snyggt som tusan på nästan alla! ska själv leta upp en fin)

  SvaraRadera
 3. Den prickiga var helt mördarsnygg!

  Och ÄN behöver vi väl inte tjockisångesta inför sommarn? Snälla? Nu gömmer vi oss i vinterkappan och tar en näve chips till.

  SvaraRadera
 4. prickigt ftw! alltid snyggast. rött skule iofs passa bra på dig osm blir så himla brun direkt, men en aning svårburet om man är blek... var hittar man dom här? kram kram

  SvaraRadera
 5. Frida: Ja det blir nog den prickiga, känns väldigt klassiskt :) Och nej det måtse man inte, jag vet inte varför jag fått det så tidigt i år. Brukar knappt ha det alls i och för sig, men det kan ju bero på att jag tidigare varit ganska nöjd med min bikinifigur.

  Kiki: Det är Modcloth.com, om du också vill beställa kan vi ju beställa ihop :) frakten är nämligen svindyr eftersom det är från USA.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. Omg, jag måste på riktigt ha den prickiga! Så perfekt! Det borde finnas såna baddräkter överallt. Hur kan inte hela världen inse att man vill ha på sig grejer som döljer ens tjockhet (och dessutom är bara toksnygg)?

  SvaraRadera
 7. jag tycker också den prickiga! du kommer vara kanonfin i den!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!