onsdag 31 mars 2010

Kom ut ur garderoben

Idag var jag och Fanny på Ikea. Senast vi var där tillsammans var vi 16 år och vad jag minns köpte vi inte ens något, för vad skulle vi med husgeråd till? Idag köpte vi lite mer men var inte riktigt lika jobbiga. Bara nästan.

Fanny visar hur en katt hon träffade en gång såg ut, den var vit och stirrade konstigt och hon ville gå på date med den, och då skulle katten sitta på andra sidan bordet på restaurangen och se ut såhär? Jag hängde inte riktigt med...

Provfika. I det finaste köket. Kan du skicka mig mjölkkannan är du gullig?

"Här ser det ut som en porrkung skulle bo, man får ligga på sängen såhär i leopardunderkläder"

Fanny kommer ut ur garderoben

Veggiepizza på vägen ut. Ni får inte se några bilder på mig för jag såg för jävlig ut, men Fanny var vacker i vanlig ordning.


Var dock tvungen att visa strumpdonen, för att göra Frida stolt.

Jag köpte rosa handdukar, påsklämmor, matlådor och en tjusig spegel. Fanny köpte en ram och en toalettborste (tråkigaste grejen att köpa? jag har en rosa, den var rätt rolig att köpa i och för sig) Dessutom köpte jag örhängen med eiffeltorn på Gina Tricot och en t-shirt. Dessa kommer ni säkert få se en vacker dag. Puss och godnatt, jag borde sova så jag orkar gå upp och jobba kvart i sju imorgon eller när det nu var...

3 kommentarer:

  1. åh himmel nu börjar jag böla! Synd att vi inte hann kramas vid dess slut. Det var en utomordentligt fin och ljuvlig dag duvan min. Hoppas på fler sådana i framtiden. Love you forever. Barn är lata let's go flata.

    SvaraRadera
  2. Haha, vad gulligt inlägg! Jag gillade katten!

    SvaraRadera
  3. Haha, bra med strumporna dära! KUDOS! Och grattis till Fanny som kom ut ur garderoben, höhö.

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!