onsdag 31 mars 2010

Pa-pa-pa-papapaket


Igår hade jag sovmorgon och vaknade av att posten kom. För att undvika att Katten äter upp min post (han älskar att tugga på papper, fattar inte riktigt varför) så brukar jag skynda mig att hämta den så snart den kommit innanför dörren om jag är hemma. Förutom den vanliga skörden reklam så anlände igår en avi. "Fint", tänkte jag, "mina skor har redan kommit, vad snabbt", och gick för att hämta ut dem innan jobbet. Bara det att det inte var några skor!

Det var ett hemligt paket utan avsändare, som ej får öppnas innan 14:e april (min födelsedag). Först blev jag superglad och skakade på det försiktigt och försökte gissa vad det var, sen började jag fundera på om det kunde vara något som är inställt att detonera klockan 00:00 på min födelsedag, eller mjältbrand eller nåt. Sen insåg jag att det var att vara lite väl paranoid och fortsatte glädja mig, och fundera över vem som kan ha skickat det. Jag känner inte igen handstilen!

Åh det är så spännande, och jag ska verkligen försöka hålla mig till min födelsedag. Lovar att tala om vad det var i (om det inte är något pinsamt).

6 kommentarer:

 1. fy fan va fett! ååå vad roligt att få hemliga paket. snart får du ett ohemligt paket från amerikatt också :) gör beställningen så fort kaffet är uppdrucket. jag räknar ut hur mkt du blir skyldig och sen kan du ge det till sillan istället.
  kraaaaaaam

  SvaraRadera
 2. Hurraaaaa fan vad fint! Kram kram!

  SvaraRadera
 3. Åhååå det måste vara någon som älskar att plåga dig i alla fall! :D Få ett hemligt paket man inte får öppna på två veckor, herregu. Jag skulle behövt söva ner mig för att inte go apatiskt flyktingbarn och bara stirra på paketet, vagga fram och tillbaka, stirra på paketet, vagga, stirra.

  Nä men fan vad kul ändå, oväntade presenter är ju guld!

  Det är inte från mig heller, kan jag ärligt säga. Tyvärr. Hade gärna tagit åt mig äran! (Om det inte är bajs i.)

  Puss!

  SvaraRadera
 4. det är ju en tjej som skrivit iaf (jag zoomade bilden till max he he)
  min teori är dock att avsändaren bett nån annan att skriva adressen.
  aaaaaldrig att du kommer kunna hålla dig :D

  SvaraRadera
 5. Frida: Åh, du var faktiskt min huvudmisstänkta, men jag tyckte inte det var din handstil. Jag håller hårt på att låta det ligga i hallen och hålla mig borta därifrån, så blir jag inte lika frestad. När jag går hemifrån hoppas jag att jag inte har tid...

  Sillan: Ja jag tror också det är en tjej i alla fall, men veeeem kan det vaaaaaaa

  SvaraRadera
 6. Haha jag förstod faktiskt att jag skulle bli misstänkt. Men det skulle kännas fel att sitta här och ta åt mig för-ära jag inte förtjänat, medans den riktiga luraren sitter och kokar av irritation.

  Nej usch vad nyfiken jag bliiiir! :D

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!