måndag 9 januari 2012

Day 01- A show that should have never been canceled

För två veckor sen hade jag antagligen bara GRJKDASÖGJDSKÖBGDESIJOBVRDENIOP TWIN PEAKS och hållit en lång utläggning om hur David Lynch är på min topp tre-lista på folk jag aldrig kommer förlåta (p.g.a. att han valde att göra en prequel till Twin Peaks när han fick göra film istället för att göra en film där man fick veta hur det gick för världens bästa agent Cooper). Man ska ju inte spoila men när jag såg sista avsnittet med min dåvarande pojkvän var jag helt "men... det måste finnas fler avsnitt? DET FÅR INTE SLUTA SÅHÄR. TA FRAM SÄSONG TRE. NU!!!" Men häromdagen diskuterade jag slutet med min pappa och kom fram till att egentligen hade det ju inte kunnat sluta på något annat sätt och blivit trovärdigt liksom.

Så jag tänker nog säga Veronica Mars istället. Som extramaterial till nån av dvd-boxarna finns en trailer/pilot till en fjärde säsong där Veronica börjar jobba inom FBI. Upplagt för en grejt säsong om ni frågar mig, trailer/piloten finns att se på youtube - del 1 del 2. Jag gissar att jag kommer skriva rätt mycket om Veronica Mars på den här listgrejen, eftersom det är en av mina favoritserier.

5 kommentarer:

 1. kolla in filmen fire walk with me (som du ju säkert redan sett) jag tyckte den förklarade sakerna mycket tydligare än serien. sen var den extremt läskig och obehaglig också...

  Sara

  SvaraRadera
 2. Åh jag håller så med dig! Precis dom två. Jag älskar bägge serierna och blev så ledsen när dom var slut.

  SvaraRadera
 3. Trodde att pappsen hatade Twin Peaks?

  SvaraRadera
 4. sillan: Trodde jag också men det visade sig att han uppskattar naturvyerna så mycket att han kollade igenom hela serien ändå!

  Sara: Ja jag såg Fire Walk with me men minns faktistk inte så mycket. Kanske borde se om den...

  Maddis och Chris: Eller hur, Veronica Mars är dessutom så sjukt underskattad tycker jag!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!