torsdag 12 januari 2012

Sittwald

Har jag sagt att Oswald kan sitta upp utan stöd nu förresten? Det kan han i alla fall, har kunnat i nån vecka. Han var kanske lite sen med det, vet inte när de brukar kunna det, men jag tänker att det måste bli lite svårare med motoriken när man är så pass stor och tung som han är. Har sett ungar som är lika stora som han som kan gå (!) men läste nånstans att mindre barn går tidigare och sådär.

Här kommer i alla fall en video på Oswald när han sitter i sängen, välter, snor mina pyjamasbyxor och försöker sticka med dem.

4 kommentarer:

 1. hahaha försöker han springa fast han ligger ner? kudos for trying iaf :') Hejja Oswald!

  SvaraRadera
 2. Übergulligt! Jag har förresten en kompis som är gravid nu. Finns det någon pryl du kan rekommendera till en bebis? Vad hade du nytta av när Oswald var nykläckt liksom?

  Fortsätt skriva, är så kul att läsa dina inlägg!

  SvaraRadera
 3. jävlariminlillalåda va fort han springer!

  SvaraRadera
 4. sanna och kiki: Jepp världens fart är det på honom!

  Ida H: Oj vad svårt. Om du köper kläder, så är bodys med omlottknäppning bäst när man köper till nyfödingar för det är så svårt att dra över huvudet när de är sådär små och det liksom känns som att huvudet ska trilla av dem. Dreggellappar är en sån grej som jag inte tänkte på då, för Oswald spydde inte så mycket men när han blev några månader började han dregla som satan och då kan man inte få nog av dem! Dreggellappar är alltså de där små scarvesen bebisar ofta har. Man kan inte få för många! Annars tycker jag ett hett tips är det där med att ta med sig lådor med mat att frysa in är en underbar grej, jag hann aldrig laga mat första månaden jag var ensam hemma med Oswald utan åt bara yoghurt och nudlar när Niklas var på jobbet.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!