måndag 9 januari 2012

Och en annan grej jag funderat på

Det här med bloggläsare. Jag trodde inte att folk läste min blogg så mycket men jag har 54 följare på bloglovin och när jag uppdaterar dagligen brukar jag ha mellan två och trehundra besökare om dagen. Dock får jag i genomsnitt typ en kommentar per inlägg vilket jag tänker måste bero på att jag skriver om lite småtrista saker. Därför tänkte jag fråga, är det nåt ni är intresserade av att jag ska skriva om? Något ni vill ha mer av på bloggen?

Jag tänkte till att börja med bli mycket bättre på att svara på kommentarer, blev väldigt dålig på det efter att Oswald föddes eftersom jag ofta hade honom på ena armen när jag läste era kommentarer och det är så himla jobbigt att skriva med en hand och sen glömde jag bort det. Jag tänkte också bli bättre på att länka till andra bloggar jag läser.

Och just ja, om jag får noll kommentarer på det här inlägget kommer jag känna mig skittöntig så snälla snälla ni vet.

14 kommentarer:

 1. Hej du är inte töntig! Jag läser jättegärna helt "vanliga" inlägg: vad du gör, om du har köpt en ny basker eller ser en söt bild på Oswald med tillhörande anekdot. Puss!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker du skriver så himla roligt, så alla dina iakttagelser är bra, sen är det himla kul att läsa om din son och om din katt.

  SvaraRadera
 3. Elvira/YOUR-YOUTH9 januari 2012 17:59

  Äsch, för min del handlar det mer om att jag inte kommer på nåt vettigt att skriva som kommentar. Känns som att det lätt blir "vilken göllig bebbe", "bra skrivet" osv, även fast du skriver roliga och bra saker. Hänger du med?

  Fast sen så tycker jag att det överlag är svårt att kommentera bloggar. Så fortsätt på samma bana tycker jag, jag menar, skulle folk tycka att bloggen är kass så skulle du inte ha så många unika besökare.

  Hoppas jag inte låter för neggo. MVH ett fan.

  SvaraRadera
 4. jag håller med föregående talare. jag tycker att du har en brabrabra blogg men det ÄR svårt att kommentera, och jag måste bli bättre på det.

  jag gillar också helt "vanliga" inlägg och älskar dina roliga iakttagelser, mer sånt! och kanske mer gulliga bilder på oswald, mer kläder, kanske hur ni bor? kanske mer mat? kanske recept?

  SvaraRadera
 5. Du är fantastiskt rolig och jag sitter ofta och skrattar rakt ut, visar inlägg för andra för att visa vilken kul kompis jag har. Men, duvet, har ju typ bara lyckats få iväg en kommentar någonsin då min tidigare uppkoppling sög, så har det bara legat kvar av ren vana att inte kommentera. keep up the good work Imra! Älskar bitterinläggen och allt om Nicklas och Ossegosse!

  SvaraRadera
 6. Vad Elvira och Ellen sa, älskar att läsa din blogg men känner mig töntig när jag ska komma på nåt att kommentera. Ska försöka bli bättre! Men fortsätt som vanligt du bara ^^;

  SvaraRadera
 7. Tack för alla kommentarer och tips! Kul att ni läser och gillar, bilder på hur vi bor nuförtiden har jag tänkt fixa, har bara velat vänta tills det är lite mer städat hehehe. Kläder har det inte blivit så mycket av för att jag helt enkelt fortfarande är för tjock för de flesta av mina kläder. Mat och recept kan absolut ordnas!

  SvaraRadera
 8. Jag älskar din blogg precis som den är och skrattar ofta. Älskar ditt sätt att skriva och kommer fortsätta följa din blogg så länge det är möjligt.

  SvaraRadera
 9. Kul med Oswald-inlägg förstås! Sen är jag förstås mer nyfiken på hur ni bestämde er för att bli ihop, du och Niklas alltså. Och förstås vardagsinlägg.

  SvaraRadera
 10. Kul med Oswald-inlägg förstås! Sen är jag förstås mer nyfiken på hur ni bestämde er för att bli ihop, du och Niklas alltså. Och förstås vardagsinlägg.

  SvaraRadera
 11. Indiana: Oj det där var ju den finaste kommentaren man kan få tror jag!

  Muerta: Vardagsinlägg blir det! Om hur Niklas och jag blev ihop känner jag mig nog inte riktigt bekväm med att skriva om såhär på bloggen, det känns på något sätt för privat eftersom det handlar så mycket om honom också (jag är ju inte så fasligt hemlig av mig som du kanske har märkt). Men jag kan säga här i alla fall, att det blev ganska snart efter att vi fått reda på graviditeten och det var inte så mycket diskussion eller så utan bara blev. Än så länge funkar det himla bra tycker jag!

  SvaraRadera
 12. Jag tycker det ar sa mysigt att lasa om hur kul du verkar tycka det ar med Oswald. Manga mammor skriver BARA om hur jobbigt det ar med smabarn, det ar superskoj att lasa om de bra grejerna ocksa :) Fast det kanske aven ar av rent egoistiska skal, man vill ju ha koll pa sitt lilla syster-troll

  SvaraRadera
 13. Ja, men jag tror Oswald är i en bra period också. Just nu tycker jag faktiskt inte att det är särskilt jobbigt, mest kul.

  SvaraRadera
 14. Jag älskar din blogg! :) Du får gärna fortsätta skriva som du gör, fast oftare! :D Dock hatar jag den där serie-utmaningen som typ alla kör, i hate it... -_-

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!