onsdag 23 februari 2011

Katten Kirks känsla för blommor

Nyss ringde det på dörren, jag brukar inte öppna när jag inte väntar besök eftersom jag är lite mesig, men idag gjorde jag det ändå. Tur det, för det var ett blomsterbud! Min vän Fannys pappa och styvmor samt deras rottweiler hade skickat en blomma, så himla gulligt av dem!

I det här hushållet får man vara lite försiktig med växtlighet eftersom det finns en katt som gillar att äta blommor väldigt väldigt mycket, så jag ställde den ovanpå min bokhylla, långt utom räckhåll för kattklor och -tänder. Det visade sig dock strax att det inte hindrade unge herrn alls... Först gick han fram och tillbaka framför hyllan och skrek och vrålade, sen tog han helt enkelt saken i egna tassar och började klättra... Jag höll på att skratta ihjäl mig för han såg så himla rolig ut och böcker, papper och cd-skivor flög förstås åt alla håll.

(jag vet, värdelös spegel men det är för att Katten har haft sönder den som den ser ut sådär och står där den står, ska slänga den så snart jag haft tillfälle att köpa en ny...)


Hepp hepp! (ja, vi har väldigt högt i tak)

3 kommentarer:

 1. Haha underbara bilder! Snacka om målmedveten katt..

  SvaraRadera
 2. Haha, alltså... din katt är uppfriskande sjuk i huvudet.

  SvaraRadera
 3. Sanna: Ja när det gäller att hitta på hyss är han oerhört ihärdig!

  Anneli: Det var en mycket träffande beskrivning!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!