lördag 19 februari 2011

Topp 3 roligaste/bästa reaktionerna på min preggonyhet

När sånna här grejer händer är det liksom lite bäddat för att folk ska säga lite konstiga och roliga saker. De flesta har dock verkligen tagit nyheten oerhört bra, men jag tänkte att jag kunde roa även er andra med guldkornet från de senaste dagarna:


3. När jag var på ungdomsmottagningen ringde barnmorskan jag pratade med till min kompis Malin som satt och väntade på mig på biblioteket och bad henne komma ner eftersom jag fått reda på att jag var gravid och jag behövde någon som kunde följa med mig till sjukhuset. Max tio minuter senare dök Malin in genom dörren, hon hade sprungit genom stan och stack lite lagom aggressivt fram en rulle mjölkchoklad och utbrast "HÄR. CHOKLAD!"

2. Facebookkommentar: "o.O glhf"
(glhf är kort för good luck have fun på internetlingo)

1. Min lillebror släppte två ganska schyssta kommentarer. Det första han sa var, efter en djup suck, "Aeh jag ska ju ändå flytta hemifrån snart så det är väl lugnt..." (han utgick ifrån att jag skulle flytta hem till mamma och pappa med kiddet).

Lite senare stack han in huvudet genom dörren igen.
- När kommer ungen då?
- Eh jag vet inte riktigt men om jag räknat rätt blir det i slutet av juni...
- Aha men då har du ju ett tag på dig!
- Ehm ja... du menar att förbereda och sådär?
- Nä ATT SKAFFA EN KILLE! När den har kommit är det ju kört, då kommer ju ingen vilja ha dig!

6 kommentarer:

 1. Haha, Malin! Så fint gjort!

  (Daniel hävdar att jag har skaffat ett Imras-bebis-flin som jag får varje gång jag läser om dig och bebben.)

  SvaraRadera
 2. Åh jag läste i det tidigare inlägget, och jag vill bara säga grattis, det är som du säger själv, det är något oerhört fint ni kommer gå igenom, och jag önskar er all lycka på vägen!

  SvaraRadera
 3. hej! halkade in på din blogg av en slump ikväll och har två saker att säga:

  1) jag tror jag älskar dig! och
  2) lycka till med bebisen!

  allt blir som det ska, tror jag. kram

  SvaraRadera
 4. hahaha albert den jäveln! så jäkla taskig. Älskar Malin!

  Josefin och jag kom även fram till att du får inte sälja barnet på blocket bara för att den kissar i din säng eller spyr på din arm (som du alltid vill göra med Katten Kirk).

  Hehe puss puss

  SvaraRadera
 5. Haha! Åh, vilken rar bror. Allt kommer att gå finemang!

  SvaraRadera
 6. min reaktion: läste ditt förra inlägg någon minut efter att du publicerade det, alltså mitt i natten, och drömde sen att flera av mina vänner kom och berättade för mig att de skulle få barn (den yngsta arton) och jag blev så himla glad för deras skull! alltså verkligen eufori-lycklig i drömmen, och allt för ditt inlägg! (vilket jag tolkar som att jag är glad för din skull, för att du tagit det så bra och vad du har framför dig, och detta trots att jag inte känner dig)

  är man bara en stabil och stark person så tror jag inte att allt det där andra är så viktigt. det är bara det att vi lever i ett så välutvecklat samhälle att allt som finns kvar att sträva efter är perfektion (vilket nog inte alltid är det bästa sättet att leva på). bättre att ösa på med kärlek och gå sin egna väg.

  har läst din blogg i kanske ett år och älskar hur mycket personlighet som lyser igenom varje inlägg. tycker du verkar vara en toppen-människa och jag vill mest bara önska dig all lycka och ge dig en liten "jag är övertygad om att det kommer gå galant"-push! <3

  /Elina

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!