söndag 27 februari 2011

Skitsöndag

Idag är jag sur på min katt, han har de senaste dagarna varit lite extra irriterande nämligen. Imorse när jag vaknade (av att han raceade fram och tillbaka och satte klorna i mina tår när han kom åt) hade han förutom att spy bredvid min säng också bitit sönder min nya rosettring i äkta plast. Blev sur.

Om idag är en skitsöndag var igår dock allraminst en finlördag eller nåt, en av mina beztisar kom och hälsade på mig och vi skulle gå på bio, men först åt vi sushi (jag åt tio bitar på kortare tid än Fanny hann få i sig sina sex, men jag skyller på att jag är lite flinkare med pinnarna)

Fanny utanför mitt hus, göllig hon är.
Usch! Haha min mun är gigantisk, ser ut som Sam i Glee.


Fanny hade gjort ett eget gratulationskort åt mig och Niklas med sin vanliga kollagestil. Så himla fint! ("jag ville mest bli av med alla klistermärken i mitt klistermärkesalbum...") Jag fick dessutom ett jättefint porslinsrådjur som jag ställde i ett köksskåp så länge medan jag fnular på var jag ska ställa det där det är i säkerhet för Katten.

Sen skulle vi på Peter Gerdehags Kokvinnorna (ni vet, det är han som har gjort Hästmannen. Vi väntar med spänning på att han även ska göra Fårfarbrorn och Grisgumman nä förlåt okej jättetråkiga skämt jag tar tillbaka...) men det var superslutsålt och pensionärerna köade ändå ut till entrédörrarna för att få lägga vantarna på återbudsbiljetter så vi gav upp och bjöd in oss själva till Niklas istället för att kolla på hyrfilm. Dels har Niklas en jättestor tv och är trevligt sällskap men mest för att om vi ska ha ett kidd ihop är det lika bra att han får vänja sig vid Fantastiska Fanny på stört så det inte kommer som en chock sen. Sen åkte jag på födelsedagskalas och det var trevligt men jag pingvinvaggade visst hem i rättan tid för när jag hade åkt så började folk tydligen slåss, jag missar alltid all action alltså! (AAAA=Alltid All Action Alltså)

För att återgå till skitsöndagen så är en annan trist grej att jag verkligen haft noll koncentrationsförmåga när det kommer till plugg sen jag fick veta att jag är preggo (vilket känns ganska rimligt faktiskt) men nu måste jag nog skärpa till mig och ta tag i det (tm). Så jag kastade ut kattjäveln, stängde dörren till sovrummet för att få lite frid och fröjd och bäddade ner mig i sängen och läste lite Hjalmar Söderberg. Huvudpersonen i boken nämnde lite i förbifarten att han gjort random brud på smällen och hade placerat ut kiddet till nån snäll familj på landet. Tappade koncentrationen igen. Men nu har jag blandat min frukostsmoothie och tar nya tag, vi får se hur det går.

2 kommentarer:

  1. Ett hett tips! Dubbelhäftande tejp. Det är vår räddning på lampor och krukor när man lever med två galna katter..

    SvaraRadera
  2. Smart! Det ska jag definitivt prova!

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!