söndag 28 februari 2010

Dagens Tips


Är för övrigt soundtracket till Where the Wild Things Are. Jag har tyvärr inte sett filmen ännu på grund av bristande intresse i bekantskapskretsen och rykten om att det ska vara det sorgligaste någonsin att gå ensam på bio, men jag läste boken när jag var liten och tyckte om och var lite rädd för den på samma gång. Musiken är i alla fall fantastisk, och jag kommer ihåg att jag nästan började gråta när jag såg trailern första gången för att det var så fint med musiken tillsammans med alla fina bilder.

När jag nu lyssnat mer på hela soundtracket slogs jag av hur likt det var Yeah Yeah Yeah's på något sätt, och mycket riktigt, det är ju Karen O som gjort soundtracket! Om någon vill gå och se den med mig så skulle jag bli jätteglad!

Sen vill jag även tipsa om den fina länken jag såg på Kex0rs blogg, hur det kan gå om man lämnar barnen ensamma med livsfarliga kamphundar.

5 kommentarer:

 1. du borde se den, jag gillade den :)

  SvaraRadera
 2. Jag o Malin ska gå på den på tisdag häng med!

  SvaraRadera
 3. Fanny: Det vill jag, men jag tror jag jobbar kväll plus att jag inte har något tågkort, buääää

  SvaraRadera
 4. Jag skulle också väldigt gärna vilja gå på just den filmen, men känner inte heller någon i närheten som är intresserad. Soundtracket däremot skall jag ta och lyssna på, jag tycker väldigt mycket om Karen O och yeah yeah yeahs så det borde bli hur bra som helst.

  SvaraRadera
 5. SE DEN! JAG ÄLSKAR DEN!!!! (Arcade fire <3<3) Imorgon ses vi <3

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!