söndag 21 februari 2010

Herregud

Idag är det söndag och klockan är snart elva så snart är veckan slut. Min mätare säger till mig att jag har haft 272 besökare (bloggportalen säger 259, fattar inte varför de säger olika men skitsamma) den här veckan. Det tycker jag är helt galet. Visst, Tyra Sjöstedt har 200 000 i veckan och kissie har väl miljoner, men jag är å andra sidan inte fotomodell eller har låtit allmänheten följa mina plastikoperationer!

Har för mig att susnet räknar unika besökare per dag, så ni som varit inne flera gånger den här veckan har ju räknats flera gånger, men ändå! Det är tio personer som bevakar mig på bloglovin, men säg att ni varit inne en gång om dagen, så blir det ju fortfarande 202 kvar. Sen går jag in från minst två datorer om dagen, där har vi fjorton till. Säg att resterande 188 också är personer som är inne en gång om dagen, då blir det nästan 27 personer! Fler om folk inte går in varje dag!

Vilka är ni egentligen? Vissa vet jag ju eftersom ni kommenterar titt som tätt, men ni andra? Reveal yourselves!

10 kommentarer:

 1. Tänk om det bara är en dude med jävligt många ip-adresser... Creepy...

  SvaraRadera
 2. Ptjaa, jag kikar in så fort du dyker upp på bloglovin (:

  SvaraRadera
 3. Hannes erkänn att det är du.
  Billie, ja dig visste jag faktiskt ^^ Jag läser din blogg också men är dålig på att kommentera...

  SvaraRadera
 4. jag kikade in här häromdagen och tyckte att du hade en trevlig liten blogg och läste igenom ett par sidor la sen till dig som favorit! så jag är nog en av dina nya! :)

  SvaraRadera
 5. ja jag kollar också nästan varje dag!!

  SvaraRadera
 6. Jag läser och har nog kommenterat någon gång också har jag för mig. Annars är jag ganska dålig på att kommentera bloggar, men jag försöker bättra mig :)

  SvaraRadera
 7. jag kikar in här titt och tätt, jag!

  SvaraRadera
 8. jag kikar in här lite då och då... :) jag bevakade din bdb när du bodde i linkan och var synthare, och såg dig en gång på resecentrum med din pianoslips (om jag minns rätt) (nu känner jag mig som en stalker som skriver det här...) och för några månader hittade jag din blogg av någon anledning... :)

  SvaraRadera
 9. Måste erkänna att jag börjat titta in då och då! din blogg är mysig ^^

  SvaraRadera
 10. koiruliini: Så himla roligt :) Du behöver inte vara rädd att jag tycker du är en stalker, jag är en riktig stalker själv ^^

  emmaemma: Vad kul! Nu ska jag gå in och spana på din.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!