onsdag 17 februari 2010

The morning has me looking in your eyes and seeing mine

Okej nu kanske det inte är så mycket till morgon längre eftersom klockan ändå är över tio, men jag har suttit här sen det var morgon i alla fall. Jag sitter och lyssnar på Chelsea Girl-albumet av Nico och tittar på bilder från Royal Tenenbaums, som är min favoritfilm. Jag har den dock inte själv, så jag tittar på bilder istället. Två av låtarna på skivan är med i filmen, These Days och Fairest of the Seasons. De är bäst, men resten av skivan är också väldigt bra.

Deras hus är så himla fint. Otippade färger på väggarna och fina mattor och brokad överallt.

Richie är min favorit.

Jag älskar även Margots badrum. Av alla grejer. Och underklänning. Såklart.Snart ska jag gå till Eniro för min andra arbetsdag där. Jag är lite nervös för det gick inte så jättebra igår, det är så mycket att lära sig och hålla reda på. Alla F-knappar på tangentbordet är olika kortkommandon, bara det att man kan även hålla inne ctrl, shift, ctrl+alt och så vidare så blir det ännu fler olika kommandon! Jag blir helt snurrig i huvudet.

3 kommentarer:

  1. lycka till! det är jobbigt att börja på nya jobb- men blir snabbt bättre som tur är!

    SvaraRadera
  2. Jag har inte sett den faktiskt, men filmtips är bra så jag ska definitivt göra det :)

    SvaraRadera
  3. Ja alla rara tanter förr var nog i storlek petite. Det kan vara svårt att hitta klänningar som sitter bra, men jag har sett en hel del klänningar i större storlek också. Antingen brukar de vara i dockstorlek eller storlek större så att man kan köpa och eventuellt sy in om det behövs =)

    SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!