måndag 1 februari 2010

Låtsas att ni inte ser mig

Vet ni vad jag hatar? Jo. Jag hatar att träffa folk jag känner i mataffären.

Nu när jag bor inne i stan är det dessutom så himla mycket större risk att det händer. Jag hatar när jag står vid chipshyllan och väljer vad för onyttighet jag ska smälla i mig framför tv:n ikväll och det hörs ett "Nämen heeeeej är du här!" och jag ser hur personens blick fastnar i min varukorg. Som innehåller
 • fem paket nudlar
 • toapapper
 • frukstoda
 • kakao
 • strösocker (typ två kilo)
 • vit blockchoklad.
Till råga på allt håller jag en påse ostbågar i ena handen och en påse chips i den andra, liksom väger dem i varsin hand för att kunna bestämma mig för vilket jag ska ha. Är det så konstigt att jag inte vill att någon ska se mig då? Det enda som vore värre är väl om någon skulle sätta upp en webkamera i min lägenhet och sända live när jag smäller i mig skiten.

Till råga på allt blir jag alltid väldigt nervös när jag träffar någon jag känner, och inte är beredd. Jag skrattar väldigt högt och nervöst, HA... HA... ha...hahahaaaa..., flackar med blicken och pratar högt och snabbt om något sjukt ointressant, såsom vilken busslinje mellan Söderköping och Norrköping som är bäst. Till exempel.

Jag pratar oavbrutet i ungefär två-tre minuter, då personen jag träffat antingen försöker hitta på en ursäkt och gå därifrån eller jag säger "Men OJ nu måste jag verkligen gå jag ska ha filmkväll med min kille (som i själva verket antagligen sitter i Söderköping och spelar rollspel med sina kompisar) HAHAHA han bad mig köpa chips eller nåt (för det är ju pinsamt att erkänna att jag själv är fettot i relationen?) och jag kan inte bestämma mig HAHA jag ska baka lite också HEHE" (fast egentligen ska jag typ röra ihop en chokladbollssmet och äta den med sked)

Varefter jag vänder på klacken, går åt helt fel håll och måste försöka smita förbi på något sätt utan att personen märker mig, hamnar bakom personen i kön till kassan och får stå och skämmas och se obekväm ut i de där 3654 åren det tar för personen att betala för sina jävla nyttiga grönsaker och försvinna ur min åsyn.

Så om ni skulle se mig på Konsum, kan ni bara snälla, låtsas att ni inte ser mig.

5 kommentarer:

 1. Jag handlar på ica så du kan vara lugn och jag hatar också att träffa folk i matbutiken.

  SvaraRadera
 2. Du är INTE knasig, jag förstår precis hur du känner! Men om vi skulle mötas på konsum så skulle min korg vara lika onyttig som din, så då kunde vi skratta awkward tillsammans istället...

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHAHA JAG VIKER MIG DUBBELT. DU ÄR SÅ JÄVLA ROLIG ÄLSKAR DIG!!!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!