söndag 7 februari 2010

Fint tyg


Jag var inne på ohlssons tygers hemsida för att kolla på tyg till vimplar, och hittade det här (klicka på bilden så blir den större). Tänk er en fin 50-talsklänning i det här tyget! Tyvärr hittade jag det under hemtextil så det är säkert lite väl styvt för att göra klänning av... Kanske med en underklänning under? Ska spana in det nästa gång jag är i Linköping i alla fall.

4 kommentarer:

 1. vilket jättefint! är du duktig på att sy och så? åh jag skulle jättegärna vilja vara det... men första steget är väl en symaskin i guess.

  SvaraRadera
 2. Nej inte särskilt, men om jag har ett mönster borde jag kunna klara ut det :) Jag har ärvt min mormors symaskin, det jobbiga är bara att sicksacken inte funkar...

  SvaraRadera
 3. Hej Julia, tack för i fredags :D Tyvärr så fick jag av misstag med mig fel halsduk. Den är svart och alldeles vanlig, men känner ändå på mig att den inte är min. Så om någon annan hör av sig om en vilsen halsduk kan du väl underrätta denne att jag har den!? :) /Emma

  SvaraRadera
 4. Eller hur, skulle också vilja lägga vantarna på dem! Men hon har ärvt dem av min mormor så jag tror inte att de finns kvar i så många exemplar någonstans tyvärr.

  Det finns en chans att personen som tagit fel halsduk inte ens märker någon skillnad så det är nog ingen större fara :) tänkte mest om det var din jag råkat få med mig.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!