lördag 20 februari 2010

Kreativ blogg minsann!Imorse när jag spanade runt på lite bloggar jag följer på min bloglovin kom jag in på maddis och upptäckte till min förtjusning att jag fått en utmärkelse, en "blog award" för kreativ blogg. Det tyckte jag var jättegulligt, även om jag inte varit så särskilt kreativ på senaste tiden måste jag väl erkänna. I alla fall, här följer instruktionerna:

Den som har fått en award ska:1. Kopiera awarden på sin blogg
2. Länka till personen som gett dig awarden
3. Berätta 8 intressanta fakta om dig själv
4. Välj ut 7 andra bloggar du vill ge awarden till

Jag ska göra mitt absolut bästa för att komma på både intressanta saker om mig själv (vilket inte är sådär superenkelt eftersom jag brukar kunna vara rätt trist) och dessutom välja sju bloggar. De sju bloggarna är extra svåra eftersom jag mest läser sånna bloggar som ni säkert redan hört talas om, och det känns ju som att det här ska vara något som gör att man hittar lite nya bloggar, men jaja.

Åtta intressanta fakta alltså.
1. Förr i världen var jag synthare. Då såg jag ut lite mer såhär:


(jag till höger) (lilla vackra snigel)

2. Jag orkar inte umgås med tröga människor. Förlåt. Jag hatar att behöver upprepa mig och förklara saker när folk inte fattar. Jag är dessutom väldigt opedagogisk, om jag ska förklara något för någon blir jag väldigt upprörd om de inte fattar vad jag menar.

3. Vattnet i min lägenhet blir vitt när jag häller upp det. Man får spola i kranen i typ tio minuter innan det blir klart. Väldigt miljövänligt. Förlåt, det var verkligen ingenting intressant, men jag är faktiskt inte en särskilt intressant person...

4. Jag har väldigt dåligt självförtroende och kan vara svår att bli vän med för att jag inte fattar varför folk vill bli vänner med mig. Jag tror oftast att de har något dolt motiv som att de vill samla stoff för att kunna skratta åt mig bakom ryggen typ, eller att de umgås med mig för att de tycker synd om mig.

5. Samtidigt som jag är så misstänksam så är jag också väldigt blåögd och lättlurad. Antar att det är därför jag blivit så misstänksam.

6. Nu på vintern duschar jag typ en gång i veckan. Jag tvättar ju av mig och tvättar håret och så, men jag pallar inte duscha för att det är så jobbigt. Man blir kall och huden blir torr och man måste smörja in sig. Boring.

7. Jag är 181 cm lång. Många som jag bara känner över internet blir förvånade när de får reda på det, för de tror att jag ska vara liten. Antar att det är för att jag klär mig "litet" och "sött". Jag är inte särskilt liten och söt faktiskt, mest stor och ganska klumpig.

8. Jag har en nära vän som heter Robin som jag inte har så mycket kontakt med längre men som jag ändå räknar som en av mina bästa vänner. Han bor i Göteborg och i perioder under gymnasiet var jag nere hos honom och hälsade på typ en gång i månaden. Från början var jag kär i honom och han försökte väl vara kär i mig också fast det gick inte och det var SJUKT mycket dramatik jämt och jag tror jag sagt upp kontakten med honom tre gånger, då jag vägrade svara när han ringde och han typ ringde från olika kompisars telefonnummer för att jag skulle svara och grejer.

Vi och har spelat in musik tillsammans en gång i tiden. Robin är jätteduktig och begåvad och jag förstör :D Nej men seriöst, själva musiken är fin men texterna och sången hemska! Vi gör inte så mycket när vi umgås, ibland gör vi en utflykt, t.ex. till botaniska trädgården eller ramberget tidigt på morgonen för att kolla på soluppgången, eller till omberg en gång när han var i östergötland och hälsade på. Jag saknar honom jättemycket just nu faktiskt.

7 bloggare nu då. Jag tänkte att jag i första hand ska ta de bloggar på bloglovin jag alltid läser först när jag sett att de uppdaterat, antar att det är just för att de är finast och också mest kreativa.

1 - En Magisk Purt till en Anan Värld är nog min absoluta favorit, och den som jag alltid klickar upp allra först. Det jag älskar med Moa är att hon liksom inte fastnat i något speciellt fack utan hittar på så mycket olika saker, man vet aldrig vad hon ska visa upp idag. Det är fina secondhandfynd i första hand, men också roliga tips och knep och vackra fotografier. Älskar den!

2 - Vintagesmulor - världens bästa Frida skriver roliga, välformulerade texter och visar upp bilder på grejer man kan köpa av henne på tradera. Hon är nämligen en mästare på att hitta fina grejer, speciellt väskor! Har köpt tre väskor av henne hittills och det känns som om det kommer bli fler...

3 - Jag gillar Sabz blogg, jag hittade henne av en slump på bilddagboken för att hon gillar star trek, sen visade det sig att hon dessutom har en gullig hund och samlar på porslin. Jag vet ingenting om porslin men det är roligt att se hennes fynd och fina små hyllor och burkar och allt vad fina prylar hon har. Och Quila förstås, hennes gulliga Staffe!

4 - Sugartime - För allt pyssel och alla recept! Och fina bilder och söta teckningar.

5 - Brazil Jack är en gammal klasskamrat till mig som heter Tanja och har flyttat till Oslo. Nu har hon inte uppdaterat på ett tag men kanske kan detta få henne att göra det? Hon skriver också finurliga texter men har ingen kamera att ta kort på sina tjusiga kläder med, så hon får skriva väldigt målande beskrivningar av dem istället. Tanja är jättegullig och kan ibland vara sådär lite pretto så man blir irriterad men ändå tycker att det är charmigt för hon har ju rätt. Om ni förstår vad jag menar. Puss Tanja bli inte arg för att jag kallade dig pretto! Och just ja, Tanja fyller 21 år imorgon, så då kan ni ju passa på att gratulera henne om ni vill. Eller idag, i förskott.

6 - Oh My Deer - har jag egentligen inte läst men Linnea som har den hade förut en blogg som hette Get Lost With Me Darling och den följde jag och den var bra, sen missade jag att bevaka den nya bloggen och trodde fram tills nyss att hon inte uppdaterat den. Linnea är bara allmänt snygg. Pratade med henne på internet en del när vi båda var synthare en gång i tiden, nu har vi ingen kontakt men jag stalkar henne ändå.

7 - Ellen Filippa Maria är ännu en gammal bekant som jag stalkar, vi gick nämligen i samma klass lekis till sjuan och sen dess har jag inte haft någon kontakt med henne egentligen förutom över bilddagboken ett tag och för att jag stalkar hennes blogg. Hon är väldigt duktig på att fotografera och jag saknar hennes bilddagbok ibland för att det alltid kom upp så mycket fina bilder.

6 kommentarer:

 1. Åh, tack söta! Det gjorde min smått eländiga kväll. Jag är för sjuk för att orka hitta på något och pojkvännen jobbar. Men jag har snart sytt klart något tjusigt i alla fall!

  Än en gång - tack sötaste, jag blev verkligen jätteglad! kram!

  SvaraRadera
 2. Åh, sabz hennes porslin <3
  Gillar alla dessa bloggar skarpt, men Moa är en pärla!

  SvaraRadera
 3. Åh tack du! Vad glad jag blir! :D

  SvaraRadera
 4. Tack, vad gulligt av dig!

  SvaraRadera
 5. Tack så inii, hihi nu blev jag glad som en fyraåring med en bautapåse godis :D

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!