torsdag 17 mars 2011

En ganska bra mage

Ibland när jag sitter och klappar mig på magen framför tv:n hemma hos Niklas, och Niklas kanske hjälper till att klappa, så vänder jag mig mot honom och säger "det är en ganska bra mage faktiskt" varpå Niklas hummar något om att han håller med. Idag har vi fått det bekräftat hos barnmorskan, till och med var det så att det är en snudd på perfekt mage! Det ni. Barnmorskan mätte med måttband och tyckte det såg finfint ut, lyssnade på bebisens hjärtslag och tyckte de var precis som de skulle och mina blodvärden var minsann precis som de skulle (fast jag ska fortsätta med mina järntabletter) och min viktuppgång är också normal.

Det firade vi med att jag klämde i mig en stor glass (jag är så himla sugen på mjukglass men vi hittade inga som sålde det såhär års, nån som har tips eller?) och sen åt vi rester av den hemskt goda pastagratängen vi blev bjudna på hos Niklas snälla mamma igår. Nu ska jag plugga inför en redovisning om feministisk- queer- och genusteori i skolan imorgon, men först ska jag dela med mig av världens finaste kärlekslåt.

5 kommentarer:

 1. ikea har väl typ alltid mjukglass? ;)

  SvaraRadera
 2. Sant, tyvärr är det väl ungefär 45 minuters väg till närmaste Ikea härifrån! :)

  SvaraRadera
 3. Om du står ut med McDonalds så har dom ju :)

  SvaraRadera
 4. Vet du jag var faktiskt på McDonalds och skulle handla, men de påstod att glassmaskinen var trasig! Det är en konspiration tror jag...

  SvaraRadera
 5. Vad hemskt. Jag har chips som jag går och letar efter som aldrig finns. Lite samma sak kanske. :P

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!