onsdag 23 mars 2011

Roliga djur och min cape

Opossum i all ära men det finns ganska skojiga djur närmare hemma också. Skåda:


I helgen när jag var hemma hos mamma och pappa skulle jag passa Polly och Siri när Cecilia åkte och handlade. Vi skulle gå på promenad, men först när jag släppte ut dem så sprang de efter bilen som Cecilia åkt iväg i (som inte syntes längre för att hon åkt 5 min tidigare...) och sen la sig Siri och kramade en av Cecilias stövlar i hennes hall och vägrade följa med på promenad. Så jag satt med två superdeprimerade hundar i knät i soffan istället och väntade på att hon skulle komma hem. De sov mest hela tiden, förutom här då där de hörde att NÅGON KOM GENOM DÖRREN TÄNK OM DET ÄR MATTE!!! Jäkla mammagrisar...

Jag ställde min säng på högkant för att kunna kolla om benen jag köpte till den passade (vilket de inte gjorde, men det kanske går om man trixar lite) och Katten blev överlycklig, det var liksom en ny högsta punkt i hans hem! Han satt där och spanade hela eftermiddagen. Lägg märke till hans tjusiga soul patch, ibland tänker jag mig att det är en soul patch och ibland att det är ett litet litet bockskägg som tillsammans med hans snygga mustascher utgör värsta d'Artagnan-skäggväxten!

Jag kände något konstigt mot min fot en morgon. Det var bara Katten som gjorde nåt konstigt. Ja mina fotleder är madness-svullna...

Och ibland (varje kväll) kommer han och vill sova med mig i sängen, hur gullig får man vara?

Sen gnällde jag ju över mina vårjackor, kan meddela att den ena åkte på redan igår! Min nya, fina cape som jag tyckte jag fick köpa eftersom jag ändå kommer vara för tjock för vanliga jackor hela våren. Bra ursäkt för jag har alltid velat ha en!

4 kommentarer:

 1. haha, finaste d'artagnanskägget!

  SvaraRadera
 2. Älskar hur graviditeten bara har elskalerat sedan you got the news!

  SvaraRadera
 3. ååååå mammas ÄLSKLINGSgrisar! :D

  hallå äre där en käääp? den ser jackig ut liksom. väldigt fin! vi missar anders i palsgårns ferre as we speak, pappa hade sin käääp och kritstreckad kostym när han for :)

  SvaraRadera
 4. Sillan: Men vi tycker ju tydligen att cape är helt olika saker, du tycker ju att det jag tycker är ponchos är capear. Det är ju en jackigare cape liksom, det är ju sömmar som gör att det nästan är ärmar på den och det är knappar och krage så det är ju inte som pappan i peter pans cape direkt, men det är ju mer än cape än en jacka tycker jaaaag va.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!