fredag 25 mars 2011

Löningsdag, shalalalala

Idag fick alla pengar, planen var att gå till den nyöppnade Ben & Jerrysglassbaren, men jag blev så sur över att de tjuvöppnade igårkväll plus att det var sån himla kö så vi skippade det. Imorgon kanske. Jag har inte handlat en massa grejer, det tycker jag är duktigt, har bara köpt glödlampor, en macka, två macarons (frågade kassörskan på Lindahls vad de kallade dem för, hon sa mackEråner, om nån mer än jag är intresserad av den svenska benämningen på sagda bakverk), en tshirt med kaniner på, färgglada sugrör och en skål. Bra jobbat av mig.

Var på stan först med Niklas och åt lunch med honom och två kompisar till och sen var jagoch lyssnade när Bea Szenfeldt föreläste på Konstmuseet. Fick byta om innan för att jag höll på att frysa ihjäl, det är inte så varmt idag som jag hade tänkt mig, men jag vägrar ta fram vinterkappan igen. Vägrar, hör ni det!


Utanför Niklas port stod det en bil med en kattdekal på som såg precis ut som Katten Kirk tyckte jag!

Skålen jag köpte. Jag la min plånbok i för att ni skulle få en uppfattning av hur stor den är men insåg snart att alla plånböcker är olika stora så det hjälpte ju inte stort. Den är rätt stor i alla fall, planerar att hälla chips i den för att börja äta mina chips lite värdigare, en sån här skål kan man ju liksom inte balansera på magen eller krama i soffan.

Såhär såg jag ut (ja jag fotograferar mig själv i affärer med stora speglar för att min spegel är så jävla liten och trasig)

Kanintisha och allt! Tänkte jag skulle visa upp magen va. Sånna där korta tshirts tycker jag är fina med preggomagar, kan absolut inte ha det i vanliga fall pga inga tuttar eller höfter.

Så ja, om ni vill köpa en födelsedagspresent till mig när jag fyller år om några veckor kan ni ju alltid köpa en skitstor spegel som hela jag får plats i, inte bara benen. Helst med snirklig guldram.

Ikväll ska jag på gothklubb, vi får se hur det blir!

4 kommentarer:

 1. din jacka är ju alldeles dö-snygg! (och du med, såklart)

  SvaraRadera
 2. jag måste fråga för jag har funderat på det ända sen katta kvack länkade till din blogg - men heter katten kirk så för att kirks katt i gilmore girls heter cat kirk? isåfall, hurra!

  SvaraRadera
 3. Kajsa: Tack! :)

  Anonym: Nej han är döpt efter Kapten Kirk i Star Trek, vad annars!

  Kiki: Jaa, kläder med djur på är det bästa.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!