lördag 12 mars 2011

Godmorgon Katten

Vakna tjugo i nio på en lördag? Tro mig, jag är minst lika förvånad som ni. Mest förvånad blev dock Katten, hade stängt ute honom från sovrummet eller vad man ska kalla mitt enda rum för att han var så jobbig inatt, och i vanliga fall brukar han sitta på vakt utanför dörren och vänta på att jag ska stiga upp och släppa in honom igen. Idag låg han dock fortfarande och sov i köket, när jag uppenbarade mig i dörröppningen och sa "Godmorgon Katten!" blev han så paff att ögonen blev gigantiska och han började skrika "mjäää, mjääää, MJÄÄÄÄÄ!" vet inte riktigt hur jag ska ta det va.

6 kommentarer:

 1. Hur ska ni bo sen, du och bebisen? Ska ni bo kvar i din etta?
  Nu är jag alltså inte en förespråkare av att man måste ha hus och sjuttioelva rum för att ha barn, jag är mest bara nyfiken.

  Vi flyttade från vår tvåa mitt inne i stan till hus på landet innan Lilla M skulle komma. Dels har vi velat bo på landet och dels låg vår lägenhet (som i sig hade med lätthet rymt en bebis, iaf första tiden) fyra trappor upp. Utan hiss.

  SvaraRadera
 2. Vi ska bo kvar i min etta till en början, det är en stor etta på 46 kvadrat så vi får plats med god marginal. Dessutom är det nära till Niklas som är pappa, vi bor i princip grannar så det är väldigt praktiskt på så sätt. Jag bor en trappa upp, utan hiss men med ett cykel- och barnvagnsförråd på gården så det känns som att det ska funka helt okej.

  Så småningom får jag förstås se till att flytta, men så länge bebisen är liten räcker lägenheten till alldeles utmärkt. Vad mysigt att flytta ut till landet, det är ju förstås drömmen, men det känns inte schysst mot Niklas att flytta iväg någonstans utan vi blir kvar i Norrköping, i alla fall tills bebisen blivit lite större.

  SvaraRadera
 3. Låter mysigt och bra. En trappa är inga problem, särskilt om barnvagnsplats är löst.
  (Haha, kom på nu, att jag hade sån fruktansvärd foglossning de sista veckorna att jag knappt kunde gå; hade vi bott kvar i lägenheten då hade jag lite blivit som Rapunzel.)

  Ehm. Som sagt, bara nyfiken. Skäll på mig om jag blir odräglig.

  SvaraRadera
 4. Haha gud vad knäppt!

  Nej det är absolut ingen fara, kul att diskutera hur man tänkt och sådär tycker jag.

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!