fredag 4 mars 2011

Om jag hade pengar lalalalalalalalalalalalalalala

Om jag hade varit rik skulle jag köpt ett par Hasbeens till sommaren. Nu när jag ska bli stor och tjock och någons mamma känns det liksom lite mer okej att ha träskor på sig. Det finns ju billigare versioner också men de SER ju billigare och tristare ut också, plus att de på H&M bara finns med skithög klack och jag är redan lång så det räcker. I alla fall. De riktigt låga är nog finast, men de fanns typ inte i några storlekar alls, allraminst i min storlek. Eller jo några färger gjorde kanske det men jag vill ju ha röda såklart. De låga kostar 795 och de lite högre 1295, som hittat, naaat.(skulle dock inte matcha med fisrosa leggings med dragkedjor, hur tänkte de där liksom)

6 kommentarer:

 1. H&M och Hasbeens kommer släppa ett samarbete i vår, så de kommer nog vara lite billigare. Annars finns ju dessa jättefina också, som är billigare: http://www.somny.se/t/skor

  SvaraRadera
 2. Tack för tipsen! Ska hålla ögonen öppna...

  SvaraRadera
 3. Men duh! Du hade ju skrivit om H&M:arna. *blind* Men for real, det finns massor av klassiska träskomärken som ser typ identiska ut, men kostar mellan 200-400 istället.

  SvaraRadera
 4. Men så jäkla snygga skorna du länkade till, blev dock mest kär i de finska promenadskorna såklart, de dyraste...!

  SvaraRadera
 5. Jättesnygga skor...vart kan man köpa dem?

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!