onsdag 2 mars 2011

Små små kläder

Om ni undrar varför det kommer en inläggstorm såhär på senaste tiden så är det min kloka syster som sagt åt mig att jag måste bli bättre på att uppdatera, vågar inte göra annat.

Min kloka syster har även hittat på en jättebra regel för mig när det kommer till bebistänk. När jag känner att det känns jobbigt och inte har någon att diskutera det med så får jag bara tänka på de roliga sakerna. Det funkar faktiskt förvånansvärt bra. När det känns jobbigt brukar jag även gå in och kolla på alla fina kommentarer ni har skrivit här och på facebook, så känns det också mycket bättre. När det känns jobbigt brukar jag i alla fall gå in och titta på bebiskläder, det tycker jag är kul. Dessutom fick jag och Niklas lite kläder av Cecilia i förra veckan som man också kan titta på (ursäkta min dåliga kamera).

Stinky-pyjamas (det står även Stinky på rumpan, superskoj tycker min syster)

Tröja och byxor med hund på, och TASSAVTRYCK PÅ STRUMPORNA!!!

Den här har jag köpt själv på Myrorna för 15 kr, nån slags liten 60-talsstädrock eller så.

Världens finaste mönster.

6 kommentarer:

 1. Måste verkligen tipsa om strumpbyxor till bebisen. Den är det bästa plagg som är uppfunnet! Dels för att strumpor aldrig sitter på fötterna. Dels för att de har ett extra lager vilket är bra ur många synpunkter. Dels för att det är himlans gulligt.

  (Sen tycker jag du borde svara mer på din kommentarer också. :D)

  SvaraRadera
 2. S.W: Ja strumpbyxor blir perfekt det, har fått höra det från andra håll också att det är smidigare. Och angående kommentarerna håller jag helt med dig, bara det att jag inte riktigt vet hur jag ska svara! Jag har svarat i kommentarfältet endel, men på blogger finns det ju inget system så att personerna som skrivit tidigare får se att det kommer ett svar... Himla knöligt!

  SvaraRadera
 3. Jo men jo! Man kan ju klicka i en ruta att man vill ha mejl när det kommenterats i samma inlägg? Jag brukar dock inte klicka i, utan kolla regelbundet där jag vet att jag kommenterat. Så svara dina kommentarer här. Lätt och bra.

  SvaraRadera
 4. Jag är så KLOOOOOOK :D

  ps. stinky-bum jue <3

  SvaraRadera
 5. ps 2. VET du vad som fanns mer i bebis-affären???? En likadan rentröja som Siri har, nästan!!!!!111 Med horn och allt!!!!!utropstecken infinite....

  SvaraRadera
 6. S.W: Jaha det har jag missat! Men vad bra, då vet jag och ska fortsätta svara såhär :)

  Sillan: ÅH RENTRÖJA!!!

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!