måndag 7 mars 2011

SKIT IT DÅ!

De där bra bloggarna lägger ju alltid upp så fina bilder på sina kläder, och idag tyckte jag att jag var så fin (till skillnad från igår med chipsskålen dårå) att det förtjänade att förevigas. Problemet är att de andra bloggarna antagligen har nån som fotograferar dem eller ett stativ eller nåt plus braiga systemkameror för det gick VERKLIGEN inte bra för mig alls! Plus att mitt stökhem syns i bakgrunden, inte heller så glamouröst liksom.


Det blev mest mörkt och suddigt...

...och ibland ville en katt komma i vägen...

...så jag gav upp, det blev inte bättre än såhär.

Så ni får en bild på min svartvita katt och hans svartvita pingvinkompis när de spanar på grannarna istället, inte heller den av särskilt hög kvalitet. Man kanske ska ha en sån där bra kamera att fotografera ungen med sen när den kommer ut, fast jag kanske helt enkelt är hopplös när det kommer till att fotografera... Niklas är säkert bra på sånt, han kan görat. Sen ser jag på bilderna att jag nog måste färga håret för fy vad trist det såg ut (använder i princip alltid henna och det får man när man är preggo så ni inte tror att jag försöker förgifta kiddet eller så).

5 kommentarer:

 1. Åh pingvinlampan... <3 (och bara så att du vet så scannar jag Oslo efter heta bebiskläder du ska få i posten när det vankas värkar, ditt barn ska fan ha snygga kläder)

  SvaraRadera
 2. Åååh det låter bra det! Vi har redan fått en del kläder faktiskt, dels de jag visade från min syrra och sen fick vi i lördags även en supersnygg svart fusksammetsjacka i värsta Henrik Berggren-stilen och en prickig lite sjömansaktig blus av Lina! Men alla bidrag mottages naturligtvis med de öppnaste av armar!

  SvaraRadera
 3. Fin tröja! Som vanligt så stjäl ju dock Kattens photogeniquitet hela showen... Jobbigt med stiliga husdjur lixx!

  SvaraRadera
 4. lolade såå högt åt Katten.

  "VAGÖÖRUUU?" "VARFÖR STÅR KAMERAN HÄÄÄR?"

  SvaraRadera
 5. HAHAHA det var verkligen så det gick till! Sen hade han ner den på golvet okänt antal gånger så nu kommer den säkert inte funka i fortsättningen...

  SvaraRadera

Du skola icke vara en skitjobbig idiot om du icke vilja ha en skopa ovett tillbaka. Puss!